Shakira - apie santykius su mylimuoju, seksualumą ir kūno formas

Per išskirtinį interviu žurnalui „Women's Health“ popmuzikos atlikėja Shakira papasakojo, kaip jai pavyksta palaikyti puikius santykius su mylimuoju Gerardu Pique, kas, anot jos, yra tikrasis seksualumas ir kokiu būdu po sūnaus gimimo ji susigrąžino fantastiškas kūno formas.

Shakira ir G.Pique.
Shakira ir G.Pique.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 14, 2014, 7:45 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 10:04 AM

Balandžio mėnesio „Women's Health“ žurnalo viršelį papuošusi Shakira prisipažino, kad juokas yra neatsiejamas sveikų santykių palydovas. „Manau, kad, norint palaikyti aistrą santykiuose, reikia, kad dviejų žmonių gyvenime būtų išties daug juoko ir smagių akimirkų. Manau, kad linksmai leisti laiką kartu yra vienas svarbiausių dalykų įsimylėjėlių santykiuose.

Tačiau tai dar ne viskas. Labai svarbu, kad tiktumėte vienas kitam, kad derėtume. Turite norėti tų pačių dalykų, o svarbiausia – stengtis dėl savo santykių“, – teigia atlikėja.

Šiuo metu 13 mėnesių sūnaus Milano motina teigia, kad yra išties laiminga su savo mylimuoju 27-erių futbolininku G.Pique. Atlikėja tvirtina tikinti, kad jos partneris – jai skirtas žmogus. 37-erių atlikėja taip pat pabrėžė, kad vakarienes prabangiuose restoranuose jie mieliau iškeičia į filmų vakarą ant savo namų sofos.

Iš Kolumbijos kilusi gražuolė pasaulinį pripažinimą pelnė ne tik dėl įspūdingų vokalinių gebėjimų, bet ir kone iš vidaus sklindančio nepažabojamo seksualumo.

„Niekuomet nemaniau, kad kas nors manęs paklaus, kaip sugebu būti tokia seksuali. Tai taip juokinga, kadangi niekuomet nesijaučiau tokia esanti. Žinau, kad kai kurie žmonės mano, kad esu be galo seksuali, tačiau tai nėra mano pastangų vaisius.

Manau, kad tas seksualumas sklinda iš vidaus – tuomet, kai viduje vyrauja ramybė, kai esi patenkintas savo gyvenimu. Manau, kad džiaugsmas, sklindantis iš laimingo žmogaus, ir yra tas seksualumas, apie kurį visi kalba. Ir, beje, manau, kad nėra nieko labiau gundančio už šypseną“, – teigia Shakira.

Per interviu atlikėja taip pat papasakojo, kaip jai pavyko susigrąžinti pavydėtinas kūno formas po to, kai  pagimdė savo pirmagimį Milaną.

„Stengiausi maitintis sveikai ir nepamiršau sporto. Lankiausi ne tik sporto klube, nes manau, kad treniruokliai labai vargina. Pasirinkau linksmesnį būdą – važinėjau riedučiais, žaidžiau krepšinį, tenisą, daug plaukiojau. Kasdien dariau ką nors naujo, tai padėjo man susigrąžinti puikias kūno formas“, – prisipažino popmuzikos atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.