Aktorė C.Diaz apie senėjimą: „Prieš vėją nepapūsi“

Per interviu su garsiąja televizijos laidų vedėja Oprah Winfrey 41-erių filmo „Čarlio angelai“ žvaigždė Cameron Diaz teigė, kad spaudimas, kurį dailiosios lyties atstovės patiria dėl savo išvaizdos, yra tiesiog beprotiškas. Aktorė tvirtina, kad daugelis vyresnio amžiaus moterų neleidžia sau senti oriai ir nuolat stengiasi kovoti su gamta.

Aktorė C.Diaz apie senėjimą: „Prieš vėją nepapūsi.“<br>„Instagram“ nuotr.
Aktorė C.Diaz apie senėjimą: „Prieš vėją nepapūsi.“<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 17, 2014, 6:41 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 9:15 AM

„Mes esame priverstos jaustis it nevykėlės, jei visą likusį gyvenimą neįstengiame atrodyti kaip 25-erių. Lyg tai būtų mūsų kaltė, kad būdamos 40-ies neatrodome taip, kaip atrodo 20-metės. Ak, labai atsiprašau, bet prieš vėją nepapūsi“, – teigia žavioji aktorė.

Nors pati C.Diaz kadaise ryžosi botulino toksino injekcijai, dabar ji dievagojasi daugiau niekuomet nebandysianti panašios procedūros. „Kai pamačiau savo veidą po injekcijos, supratau, kad mieliau stebėsiu save po truputį senstančią, nei kasdien veidrodyje matysiu veidą, kuris man nepriklauso“, – portalui „ET“ yra prisipažinusi C.Diaz.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.