Iš gyvenimo pasitraukusią M.Jaggerio mylimąją slėgė skolos

Kokia drama nulėmė tragišką amerikietės dizainerės L’Wren Scott mirtį? Atsakymo į šį klausimą ieško ir jos, ir su šia moterimi keliolika metų draugavusio garsiojo rokerio Micko Jaggerio gerbėjai.

Ar su M.Jaggeriu 13 metų draugavusią L’Wren Scott galėjo į savižudybę pastūmėti skolos?<br>AP nuotr.
Ar su M.Jaggeriu 13 metų draugavusią L’Wren Scott galėjo į savižudybę pastūmėti skolos?<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

Mar 19, 2014, 6:50 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:00 AM

Tūkstančiai gerbėjų šįvakar turėjo mėgautis legendinės britų grupės „The Rolling Stones“ koncertu Australijos mieste Perte.

Sekmadienį muzikantai internete pasidalijo nuotrauka, kurioje pavaizduoti po šešerių metų pertraukos iš grupės logotipu papuošto lėktuvo žengiantys Australijos žeme. Dar po keliolikos valandų – kadru, kuriame 70-metis dainininkas M.Jaggeris užfiksuotas viename šalies paplūdimių.

Pastaroji nuotrauka netrukus dingo, o internetą apskriejo kraupi žinia – M.Jaggerio mylimoji L’Wren Scott savo bute Niujorke rasta negyva. Koncertas atšauktas, rokeris skubiai išskrido į JAV, o žiniasklaida vakar analizavo įvairias 49 metų L’Wren Scott mirties versijas.

Su „Banana Republic“ ir kitais žinomais drabužių gamintojais bendradarbiavusios L’Wren Scott kūną pirmadienio rytą surado jos asistentė Brittany Penebre. Ji sulaukė dizainerės žinutės, prašančios užsukti. Atvykusi pamatė kraupų vaizdą.

Pirminė informacija skelbia, kad dizainerė pasikorė šaliku, tačiau oficialiai mirties priežastis vakar dar nebuvo paskelbta.

Anot policijos pareigūnų, nėra jokių įsilaužimo į butą žymių. Moteris nepaliko atsisveikinimo raštelio.

Tai, kas netrukus po mirties pasirodė dizainerės paskyroje socialiniame tinkle „Twitter“, kelia šiurpą. Atrodo, kad moteris pati iš anksto nustatė nuotrauką, kurioje plevėsuoja ant medžio šakų sukabintos suknelės – keistai apšviestos, lyg matytum šmėklas.

„Jis visiškai sukrėstas“, – žinią apie dizainerės mirtį pakomentavo M.Jaggerio atstovas spaudai.

Grupę supykdė netrukus britų spaudos paskleisti gandai, esą prieš tragišką įvykį M.Jaggeris ir L’Wren Scott susipyko ir išsiskyrė. Esą tai galėjo pastūmėti moterį žengti pražūtingą žingsnį.

„Tai šimtaprocentinis melas. Mickas ir L’Wren buvo pora. Tai, kas kalbama, yra gandai, skleidžiami tragišku Mickui metu“, – tvirtino atstovas spaudai.

Sero titulą turintis M.Jaggeris ir L’Wren Scott nebuvo susituokę, bet jų ryšys pramogų pasaulyje buvo laikomas stipriu.

Kalbėta, kad ši žavi moteris pagaliau sutramdė nepataisomą mergišių – dukart išsiskyręs, septynis vaikus turintis rokeris su L’Wren Scott (tikrasis vardas – Laura Bambrough) draugavo nuo 2001-ųjų.

Antradienio vakarą dainininkas išplatino trumpą pareiškimą: „Aš vis dar bandau suvokti, kaip mano mylimoji ir geriausia draugė galėjo baigti gyvenimą taip tragiškai.

Kartu praleidome daug nuostabių metų ir susikūrėme puikų gyvenimą. Jos talentu žavėjosi daug kas, taip pat ir aš. Niekada jos nepamiršiu.“

Kas pastūmėjo L’Wren Scott pakelti prieš save ranką? Vakar verslo ekspertai paskelbė vieną galimą versiją – moteriai išties prastai sekėsi verslas.

Dizainerė kūrė drabužius garsenybėms, tarp jų – ir dainininkei Madonnai, aktorei Christinai Hendricks.

Tačiau tvarkytis savo įkurtoje mados kompanijoje „LS Fashion Ltd“ jai sekėsi sunkiai. 2012-ųjų pabaigoje užpildytos ataskaitos rodė, kad įmonė turėjo 7,6 milijono JAV dolerių (apie 17,4 milijono litų) skolų.

2013-aisiais skolos dar labiau padidėjo. Pernai spalį kompnaijos sąskaitose tebuvo suma, prilygstanti kiek daugiau nei 200 tūkst. litų.

Vasario viduryje L’Wren Scott turėjo pristatyti savo kolekciją Londono mados savaitėje, tačiau atšaukė šį pasirodymą.

Oficiali priežastis – nespėjo pasiruošti, tačiau dabar spėjama, kad ji tiesiog nebegalėjo sau leisti surengti šio šou.

Ar moteris buvo pernelyg išdidi, kad paprašytų mylimo vyro pagalbos? M.Jaggeris – viena turtingiausių Didžiosios Britanijos žvaigždžių, jo turtas vertinamas maždaug 200 milijonų svarų sterlingų (apie 827 milijonus litų).

Iš išorės šie santykiai atrodė idealūs. Išsilakstęs rokeris nuo Auksinių gaublių ceremonijos scenos flirtuodamas dėkojo aukštesnio ūgio mylimajai už tai, kad neapsiavė aukštakulnių.

Mėgstamiausia garsaus fotografo Herbo Rittso stilistė, buvusi manekenė, mados namų „Prada“ viešųjų ryšių atstovė atrodė patenkinta karjera ir M.Jaggerio draugužės vaidmeniu.

2006-aisiais būtent M.Jaggeris finansavo nuosavo L’Wren mados verslo pradžią. Ar moteris pasijuto nuvylusi mylimąjį?

Poros santykių širmą vakar praskleidė iki 2009-ųjų L’Wren Scott namų tvarkytoja dirbusi Lupe Montufar.

Leidiniui „New York Daily News“ ji sakė, kad buvusi darbdavė visiškai pasikeitė, kai pradėjo bendrauti su M.Jaggeriu.

„Iki tol ji buvo labai linksma ir guvi, su Micku tapo tylesnė. L’Wren svajojo ištekėti ir turėti vaikų, tačiau bijojo tai pasakyti Mickui.

Ji daug paaukojo dėl santykių su Micku. Kita vertus, ji visada svajojo apie šlovę ir pinigus. O su Micku ji tai turėjo“, – sakė moteris ir pridūrė, kad L’Wren Scott net galėjo iškęsti dainininko nuotykius su kitomis moterimis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.