Išsipildė dar viena K.Kardashian svajonė: „Man trūksta oro!“

Pikti liežuviai kalbėjo, kad realybės šou žvaigždutės Kim Kardashian nuotrauka niekada nepapuoš mados biblija laikomo žurnalo „Vogue“ viršelio. Akivaizdu, kad jie suklydo – ant balandžio mėnesio numerio viršelio puikuojasi ne kas kitas, o Kim su sužadėtiniu Kanye Westu.

Kim Kardashian svajonė išsipildė - ji papuošė „Vogue“ viršelį.
Kim Kardashian svajonė išsipildė - ji papuošė „Vogue“ viršelį.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 21, 2014, 8:29 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 5:29 AM

Visai netrukus susituoksianti pora „Vogue“ viršeliui pozavo pasipuošę lyg jaunavedžiai. Vidiniams žurnalo puslapiams kartu su pora pozavo ir jų pirmagimė North West.

„Mano svajonė išsipildė! Ačiū „Vogue“ už šį viršelį! O Dieve! Man trūksta oro!“ - džiugią žinią socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė K.Kardashian.

Prieš mėnesį Kim kandidatūra papuošti įtakingo mados žurnalo viršelį atrodė neįtikima. Kad ir kaip gerai „Vogue“ redaktorė Anna Wintour sutaria su K.Westu, ji nė svarstė savo vadovaujamo leidinio viršelį papuošti K.Kardashian atvaizdu. Juolab, kad pernai per įtakingiausią mados renginį Kim patyrė fiasko. Nėštukė, pasipuošusi aptempta gėlėta suknele, buvo prilyginta sofai.

Tačiau dėl neaiškių priežasčių A.Wintour nuomonė staiga pasikeitė. Kalbama, kad tam turėjo įtakos šių metų pradžioje K.Westo iškelta scena. Tuomet atlikėjas jautėsi įžeistas dėl to, kad ant vasario mėnesio žurnalo viršelio puikavosi ne jo mylimoji, o serialo „Merginos“ („Girls“) žvaigždė Lena Dunham.

Teigiama, kad per vieną susitikimų K.Westas pareikalavo iš A.Wintour paaiškinimo, kodėl grožio standartų neatitinkanti L.Dunham jai pasirodė esanti vertesnė puošti vasario mėnesio žurnalo viršelį nei populiarioji K.Kardashian.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.