M.Jaggerio mylimoji nekėlė simpatijų grupei „The Rolling Stones“

Paaiškėjo, kodėl dešimt metų į „The Rolling Stones“ koncertinius turus grupę lydėjusi M.Jaggerio mylimoji L'Wren Scott šį kartą buvo nustumta į šešėlį ir palikta Los Andžele. Pasak M.Jaggeriui artimų šaltinių, grupės nariai visai nesidžiaugė velionės dizainerės kompanija, mat laikė ją per daug valdinga.

L.Scott nebuvo populiari tarp M.Jaggerio artimųjų bei kolegų.<br>„Scanpix“ nuotr.
L.Scott nebuvo populiari tarp M.Jaggerio artimųjų bei kolegų.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 23, 2014, 2:43 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 4:44 AM

„Kaskart, kai vyrukai pamatydavo L'Wrenn, jie sakydavo: „O, štai ateina Yoko.“ Taip L.Scott lygino su Johno Lennono našle. Yoko Ono iki šiol įvardijama kaip viena priežasčių, dėl kurių išsiskyrė legendinė grupė „The Beatles“.

Dizainerė iš mylimojo kolegų taip pat nesulaukė palaikymo dėl kuriamų apdarų. Pasirodo, kad „The Rolling Stones“ nariai nesutiko, kad jų sceninę aprangą turui „14 on Fire“ kurtų L.Scott. Velionei dizainerei tąsyk pavyko aprengti tik savo mylimąjį.

Vis dėlto M.Jaggerio atstovas spaudai kategoriškai neigia gandus, kad L.Scott buvo nepageidaujama per grupės koncertinį turą, ir tikina, kad tokios kalbos yra tiesiog absurdiškos.

Pasak šaltinių, rokerio mylimoji didelių simpatijų nekėlė ir jo šeimai.

„L.Scott labai stengėsi sutarti su Micko dukterimis, tačiau merginos tiesiog nejautė ryšio su velione dizainere. M.Jaggerio atžalos taip pat manė, kad L'Wren yra pernelyg valdinga, o Mickas, būdamas su ja, jaučiasi suvaržytas ir praranda dalį savo linksmumo“, – teigia vienas šaltinių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.