Catherine tapo dizainere - pati kuria būsimų namų interjerą

Kembridžo kunigaikštienė Catherine šiuo metu nelabai turi kada ilsėtis ir mėgautis nerūpestingu gyvenimu. Negana to, kad moteris ruošiasi trijų savaičių kelionei į Australiją, ji nuolat turi patarti princo Harry merginai Kresidai Bonas, pratintis prie naujosios auklės, neseniai pasamdytos mažyliui George'ui. Be to, Kate turi nuolat galvoti, ką pati apsirengs iškilmingai progai ar svarbiam renginiui.

Puikiu skoniu spindinti Cate užmiesčio namą savo šeimai įrenginėja pati.<br>„Scanpix“ nuotr.
Puikiu skoniu spindinti Cate užmiesčio namą savo šeimai įrenginėja pati.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-25 06:34, atnaujinta 2018-02-15 03:48

Naujas karališkosios moters iššūkis – interjero dizainas! Žurnalas „People“ rašo, kad Catherine pati ėmėsi įsirengti namą, į kurį jau netrukus ji ketina persikelti su sutuoktiniu Williamu ir sūnumi George'u.

Užuot pasitikėjusi karališkuoju interjero dizaineriu, Kate pati dirbo 10-ies miegamųjų name, ruošdama jį savo šeimai. Moteris griežtai atsisakė samdyti profesionalą, kad šis įrengtų jų naujuosius namus.

Šaltinis pranešė, kad Catherine nori į namus įdėti savo stiliaus ir pojūčio, pati apstatyti namus baldais, parinkti detales, nes pageidauja savų namų visomis prasmėmis.

Tai nėra tas atvejis, kai vos pirštą pajudinusi įžymybė visam pasauliui skelbia, kad ji – jau interjero dizainerė. Kate pluša pati kaip bitutė: Rytų kilimų parduotuvės vadovas teigė, kad dar sausio mėnesį kunigaikštienė pati atvyko į jų parduotuvę ir išsirinko keletą Turkijoje austų kilimų ir gobelenų miegamiesiems.

Parduotuvės savininkas pasakojo, kad moteris į jų parduotuvę atvyko tiksliai žinodama, ko nori – net turėjo užsirašiusi konkrečių prekių kodus. Vadinasi, prieš tai ji nemažai laiko praleido tas prekes apžiūrinėdama internete.

„Ji tiksliai žinojo, ką nori apžiūrėti, pačiupinėti. Ji man pasirodė labai praktiška ir tvirtai apsisprendusi. Buvo akivaizdu, kad moteris dalyvauja savo namų įrengimo procese“, - papasakojo kilimų parduotuvės vadovas.

Dizaino centro viename prašmatniausių Londono rajonų vadovas taip pat pritarė kilimų pardavėjui. Jis pasakojo, kad Catherine ne kartą yra užsukusi į Dizaino centrą pasisemti įkvėpimo.

„Ji visada atvyksta viena ir elgiasi itin santūriai. Kunigaikštienė vaikštinėja, apžiūrinėja, stabteli tik kavos“, - pasakojo jis.

Kalbama, kad naujajame karališkosios šeimos užmiesčio name nebus karališkosios purpurinės spalvos, o toks pats interjero modelis kartosis per kelis kambarius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.