„Vogue“ viršelis su K.Kardashian - nepapirktas, bet pajuoktas

Mėnesių mėnesius netilo kalbos, kad skandalingasis reperis Kanye Westas kaip įmanydamas siekia įgyvendinti vieną savo sužadėtinės Kim Kardashian svajonių. Atsidurti ant prestižinio „Vogue“ žurnalo viršelio geidžia daugelis moterų, tačiau K.Kardashian svajonė realybe tapo kur kas greičiau, nei ji tikėjosi. Ir daugelis įtikėjo, kad tai – ne pačios pramogų pasaulio žvaigždės nuopelnas, o mylimo vyro pastangų vaisius.

S.Rogenas ir J.Franco pasityčiojo iš „Vogue“ viršelio.<br>AOP nuotr.
S.Rogenas ir J.Franco pasityčiojo iš „Vogue“ viršelio.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-26 16:56, atnaujinta 2018-02-15 02:30

Žiniasklaidoje netilo kalbos, kad K.Westas maldavo savo draugės, ilgametės „Vogue“ redaktorės Annos Wintour, kad ji sutiktų K.Kardashian paversti prestižinio mados žurnalo viršelio mergina. Tačiau pati redaktorė tokias kalbas paneigė. „Tikriausiai esate skaitę apie tai, kaip Kanye maldauja manęs, kad leisčiau jo sužadėtinei pasipuikuoti ant „Vogue“ viršelio. Tačiau tiesa ta, kad nieko panašaus nebuvo ir visi tie gandai tėra melas“, – teigia A.Wintour.

Žurnalo „Vogue“ redaktorė žavisi populiariąja pora ir jų stiprybe. „Žiniasklaidoje nėra nieko, su kuo Kardashianų klanas ir K.Westas negalėtų meistriškai susidoroti. Kanye yra nuostabus atlikėjas ir tikras provokatorius, o štai Kim stiprybė padėjo jai ilgą laiką išlikti pramogų pasaulio branduolyje – tai sugebėtų tikrai ne kiekvienas“, – teigia A.Wintour.

Vis dėlto balandžio mėnesio „Vogue“ viršelis įspūdį paliko toli gražu ne visiems. Pasišaipyti iš viršelio žvaigždžių nepraleido progos ir kandieji aktoriai Sethas Rogenas bei Jamesas Franco. Anuomet pasityčioję iš ažiotažą sukėlusio K.Westo vaizdo klipo „Bound 2“, dabar vyrukai „PhotoShop“ programa šiek tiek pakoregavo naująjį leidinio numerį ir vietoje žymiųjų sužadėtinių „įmontavo“ savo veidus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.