Po 10 metų santuokos skiriasi aktorė G.Paltrow ir Ch.Martinas

Aktorė Gwyneth Paltrow ir jos vyras, pagrindinis

G.Paltrow ir Ch.Martinas turi du vaikus.<br>AP nuotr.
G.Paltrow ir Ch.Martinas turi du vaikus.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Reuters“, AFP, BNS ir lrytas.lt inf.

Mar 26, 2014, 8:30 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 3:04 AM

„Su liūdesio apimtomis širdimis nusprendėme gyventi atskirai“, – paskelbė pora G.Paltrow gyvenimo būdo interneto svetainėje Goop.com. Jų pareiškimas pavadintas „Sąmoningas paleidimas“.

„Labai stengėmės gerokai ilgiau nei metus, kartais kartu, kartais atskirai, kad pažiūrėtume, kas tarp mūsų galėtų būti įmanoma, ir priėjome prie išvados, kad nors labai vienas kitą mylime, liksime atskirai“, – sakoma jame.

„Tačiau esame ir visuomet būsime šeima, – sakė G.Paltrow. – Visų pirma esame tėvai dviems neįtikėtinai nuostabiems vaikams ir prašome šiuo sunkiu metu gerbti jų ir mūsų erdvę ir privatumą“.

41 metų G.Paltrow ir 37 metų Ch.Martinas turi devynerių metų dukrą Apple ir septynerių metų sūnų Mosesą.

Prie pareiškimo, kuris buvo pasirašytas „Su meile, Gwyneth & Chrisas“, buvo pridėta sena poros nuotrauka, kurioje sutuoktiniai įamžinti besišypsantys, poilsiaujantys ant žolės. 

G.Paltrow geriausios aktorės „Oskarą“ pelnė 1999 metais, už vaidmenį filme „Įsimylėjęs Šekspyras“ (Shakespeare in Love). 

Poros gyvenimą nuolat lydėjo pakilimai ir nuosmukiai. Dar sausio mėnesį sutuoktiniai buvo pastebėti meiliai besiglaustantys per „Auksinių gaublių“ įteikimo ceremoniją Beverli Hilse. 

Tačiau bulvariniai leidiniai apie jų santuokos problemas kalbėjo ne vienus metus, o vasario mėnesį buvo pranešta, kad Ch.Martinui nepatinka praėjusių metų pabaigoje įvykęs šeimos persikraustymas į Los Andželą. 

Pernai balandį interviu žurnalui „Harpers Bazaar“ G.Paltrow pripažino, kad jos santuoka su Ch.Martinu kartais pateikia iššūkių. 

„Mes daromės labai panašūs žmonės, – sakė ji. – Tai šaunu, tai gerai. Bet tai ne visada lengva!“ 

Kitame interviu birželio mėnesį aktorė užsiminė apie namuose tvyrančią įtampą. 

„Sunku būti susituokusiam, – sakė ji. – Išgyveni puikius laikus, išgyveni baisius laikus. Mes tokie patys kaip ir bet kuri kita pora“. 

Dar kitame interviu G.Paltrow, tarp kurios buvusių vaikinų yra Bradas Pittas ir Benas Affleckas, užsiminė, kad dviejų meninių temperamentų derinimas vienuose namuose yra didžiausias iššūkis jai ir sutuoktiniui. 

„Menininkai yra jautrūs; yra pakilimų ir nuosmukių, priklausymo nuo nuotaikos. Muzikantams reikia tam tikro rimtumo ir susitelkimo, kad galėtų rašyti“, – pasakojo ji. 

G.Paltrow ir Ch.Martinas, kaip pranešama, susipažino „Coldplay“ koncerto 2002 metų pabaigoje užkulisiuose, dainininkui paprašius padėjėjo suorganizuoti susitikimą su aktore. 

Jau kitais metais pora slapta sumainė žiedus Kalifornijoje, netrukus po to, kai paskelbė, kad jiems turi gimti vaikas. 

Britų dainininkas Ch.Martinas „Coldplay“ drauge su universiteto draugu įkūrė 1996 metais. Grupė pelnė didžiulį kritikų pripažinimą dviem pirmaisiais savo albumais „Parachutes“ ir „A Rush of Blood to the Head“. 

Nuo to laiko grupė pardavė dešimtis milijonų savo albumų egzempliorių. Šeštasis albumas „Ghost Stories“ turi būti išleistas gegužę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.