Garsiausios šiandienos nėštukės

Laimingas laukimas. Tuo šiuo metu gyvena kai kurios žymios būsimos mamos, į kurias tokiu jautriu metu prikaustyti visų žvilgsniai. Tai tikrai nepalengvina gyvenimo. Tą laiką jos išgyvena skirtingai, bet atrodo, kad nė viena tuo nesiskundžia, rašo „Lietuvos ryto" žurnalas „Stilius".

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-03-27 09:13, atnaujinta 2018-02-15 02:12

Jelena Isinbajeva

Rusijos šuolininkė su kartimi, dukart olimpinė čempionė, daugkartinė pasaulio čempionė, jai priklauso ir 28 pasaulio rekordai. Prie jų pastaruoju metu prisidėjo ir dar vienas, neoficialus – per Sočio žiemos olimpinių žaidynių atidarymo ceremoniją lengvaatletė nešė olimpinį deglą būdama nėščia. Šią paslaptį tiesioginiame eteryje atskleidė vienas komentatorių.

Naujas J.Isinbajevos (31 m.) formas tikriausiai pastebėjo ir žiūrovai, nes jų negalėjo paslėpti net plati lengvaatletės striukė. Bet sportininkė iki šiol neskuba pripažinti šio fakto.

Dar praėjusį rugpjūtį, iškovojusi pergalę Maskvoje vykusiame pasaulio lengvosios atletikos čempionate, J.Isinbajeva prisipažino, kad planuoja sukurti šeimą, bet mylimojo vardo neatskleidė. Taigi smalsuoliams belieka gerbti lengvaatletės pasirinkimą. Bet su sportu kol kas J.Isinbajeva neatsisveikina.

„Darau pertrauką šeimai sukurti. Sportininkės karjeros nebaigiu“, – prisipažino garsioji sportininkė vienoje televizijos laidoje.

Natalija Vodianova

Garsus topmodelis iš Rusijos N.Vodianova (31 m.) gegužę susilauks ketvirto vaiko. Apie tai ji ir jos mylimasis prancūzų milijardierius Bernard’as Arnault pranešė savo paskyroje socialiniame tinkle „Facebook“.

„Mums gims vaikas! Tai bus jos ketvirtas, o mano – pirmas... Esu susijaudinęs“, – prisipažino būsimasis tėvelis.

„Vienas bendradarbių, kartais parvežantis mane namo, dar rugsėjį pasiskundė mano asistentui, kad aš neva patiriu nervinį sukrėtimą, nes automobilyje visą laiką valgau!“ – juokavo modelis, kuriai nėštumas niekada netrukdė dirbti.

Ir dabar, būdama šeštą mėnesį nėščia, Natalija nesumažino aktyvumo: filmavosi parolimpinėms žaidynėms skirtame „Never Stop“ projekte, treniravosi, kad galėtų bėgti parolimpinėje estafetėje.

Neretai filmavimo darbai, prasidėję septintą valandą ryto, užsitęsdavo iki vidurnakčio. Jei Nataliją netikėtai užklupdavo klastingoji toksikozė, į pagalbą jai visuomet atskubėdavo jos mama Larisa Gromova su patikima liaudiška priemone – raugintu agurkėliu.

Christina Aguilera

Kino režisierius Matthew Rutleris dainininkei Ch.Aguilerai (33 m.) pasipiršo Valentino dieną, praėjus lygiai trejiems metams po jos skyrybų su pirmuoju vyru Jordanu Bratmanu.

Dabar pasklido žinia, kad žvaigždė laukiasi antro vaikelio. Iš pirmosios santuokos ji turi sūnų Maxą Lironą Bratmaną.

Olivia Wilde

Praėjusių metų sausį televizijos serialo „Daktaras Hausas“ žvaigždė O.Wilde (31 m.) paskelbė apie savo sužadėtuves su mylimuoju – airių, lietuvių ir vokiečių kilmės JAV aktoriumi Jasonu Sudeikiu („Pametę galvas Las Vegase“, „Nepakenčiami bosai“ ir kt.). Praėjo metai, pora dar neatšoko vestuvių, bet spalį Olivia prisipažino, kad laukiasi vaiko.

Per sausį vykusią Auksinių gaublių teikimo ceremoniją aktorė ant raudonojo kilimo vilkėjo aptemptą „Gucci“ mados namų suknelę, kuri išryškino gerokai pakitusią Olivios figūrą. Mados ekspertai ją pripažino viena stilingiausių šio renginio žvaigždžių.

„Laukiuosi berniuko. Jis gims balandį. Niekuomet neturėjau didelės krūtinės, o dabar turiu! Dar visai neseniai atrodžiau veikiau stora, o ne nėščia. Tai mane labai liūdino, bet dabar viskas gerai“, – džiaugsmingai sakė O.Wilde.

Kerry Washington

Serialo „Skandalas“ žvaigždė K.Washington ir jos sutuoktinis Nnamdi Asomugha jau visai netrukus ant rankų sūpuos pirmagimį. Vis dėlto tai aktorei netrukdo ir toliau sėkmingai filmuotis televizijos seriale ir dalyvauti garsenybių vakarėliuose.

Savo asmeninį gyvenimą po devyniais užraktais sauganti K.Washington apie nėštumą kalba tik puse lūpų. Su mylimuoju ji susituokė slapta, o nėštumo tiesiog neįmanoma paslėpti.

Aktorės šeiminio gyvenimo detales išduoda tik jos švytintis veidas ir vis didėjantis pilvukas, kurį Kerry pabrėžia nuo pat nėštumo pradžios. Pavyzdžiui, į JAV Kino aktorių gildijos apdovanojimų ceremoniją K.Washington atvyko pasipuošusi trumpa rausva palaidine ir ilgu juodu sijonu. Drąsų ansamblį, laužantį besilaukiančiųjų aprangos standartus, aktorei pagal specialų užsakymą pasiuvo mados namai „Prada“.

„Šįvakar turiu patį geriausią aksesuarą – savo mažytį aksesuarą, – glostydama savo pilvuką kalbėjo K.Washington. – Žinoma, „Louboutin“ bateliai yra nuostabūs, bet šiemet geriausias aksesuaras yra pilvas.“

Drew Barrymore

2012 metų liepą aktorė D.Barrymore (38 m.) ištekėjo už turtingo įpėdinio Willo Kopelmano. Po trijų mėnesių jiems gimė duktė Olive. Buvusi maištininkė D.Barrymore sakė, kad būtent motinystė – jos pašaukimas, ji svajojanti turėti daug vaikų.

„Šeimoje buvau vienintelis vaikas, todėl noriu, kad mano Olive turėtų brolių ir seserų“, – sakė D.Barrymore.

Pasakyta – padaryta. Jau praėjusių metų lapkritį tapo žinoma, kad Drew laukiasi antro vaiko.

Aktorė jau žino, kad turės dukterį, ir apie vasaros pradžioje gimsiančios mergaitės vardą galvoja jau dabar.

Senelis pagal mergaitės tėvo liniją, buvęs „Chanel“ bendrovės vadovas Arie Kopelmanas sakė, kad pavadins ją „Chanel No 5“, nes tai bus penktoji anūkė jų šeimoje. Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.