Kas pakurstė G.Paltrow ir Ch.Martino skyrybas?

Holivudą sudrebino dar vienos skyrybos – po 10 metų trukusios santuokos skirtingais keliais pasuko aktorė Gwyneth Paltrow ir jos vyras „Coldplay“ vokalistas Chrisas Martinas. Tačiau kas paskatino pavyzdinga pora laikytus vienas kitą mylinčius žmones žengti tokį svarbų žingsnį ir kardinaliai pakeisti savo gyvenimo kryptį? Teigiama, kad kaltė krinta ant G.Paltrow pečių, o skyrybas pakurstė ne kas kita, kaip griežtas, sustyguotas aktorės gyvenimo būdas.

Kas pakurstė G.Paltrow ir Ch.Martino skyrybas?<br>AP nuotr.
Kas pakurstė G.Paltrow ir Ch.Martino skyrybas?<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 28, 2014, 8:50 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:28 AM

Teigiama, kad Chrisas, kuris dažnai lepindavo savo atžalas įvairiais skanėstais, niekaip negalėjo susitaikyti su itin griežta mylimosios dieta, kuri, be abejo, buvo taikoma ir jų vaikams.

Šaltinis portalui „The Sun“ teigė: „Chrisas leisdavo savo vaikams pasilepinti kaloringaisiais skanumynais – to Gwyneth niekuomet negalėjo suprasti.“

Prieš keletą metų G.Paltrow atskleidė kiek šokiruojančias vaikų auklėjimo taisykles, kurias ji taiko savo atžaloms. Pasirodo, kad dukra Apple ir sūnus Moses žiūri tik ispaniškus ir prancūziškus televizijos kanalus – gimtąja kalba laidas jiems žiūrėti tiesiog draudžiama.

Prie poros krizės taip pat prisidėjo ir G.Paltrow įtikėjimas Kabalos galia, kuri anuomet padėjo moteriai susitvarkyti su tam tikromis savo gyvenimo problemomis.

„Chrisas ėmė jaustis taip, lyg pamažu netektų moters, kurią jis kadaise pamilo. Jis stengėsi padaryti viską, kad tik ši santuoka nenutrūktų. Galų gale atėjo metas, kai jis suprato, kad nėra kitos išeities, tik išsikraustyti iš savo namų“, – priduria šaltinis.

Šiuo metu Ch.Martinas glaudžiasi pas savo kolegą ir gerą bičiulį Guy Berrymaną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.