Milijardierius R.Bransonas vandenyje sportuoja su nuoga mergina

Verslininkas Richardas Bransonas laisvalaikiu nenuobodžiauja. Vienas garsiausių pasaulio milijardierių po darbų jėgas atgauna užsiimdamas vandens aitvarų sportu. Tačiau tai daro ne vienas - jam kompaniją palaiko žavi mergina. Smalsūs fotografai juos drauge užfiksavo besilinksminančius vandenyje. Tiek žinomas verslininkas, tiek jauna mergina atrodė linksmi ir visiškai atsipalaidavę.

Milijardierius R.Bransonas vandenyje sportuoja su nuoga mergina.<br>AOP nuotr.
Milijardierius R.Bransonas vandenyje sportuoja su nuoga mergina.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 28, 2014, 5:27 PM, atnaujinta Feb 15, 2018, 1:00 AM

Kas ši paslaptinga gražuolė - neaišku, tačiau užsienio žiniasklaidoje ji jau spėjo būti praminta nimfos vardu. Mergina su 65 metų gimtadienį šią vasarą švęsiančiu Richardu plaukiojo įsikibusi jam į nugarą būdama visiškai nuoga, kojomis apsivijusi jam pilvą.

Kalbama, kad praėjusiais metais patarimus verslo klausimais Kauno „Žalgirio“ arenoje susirinkusiems klausytojams žarstęs britų verslininkas dabar - ne pačios geriausios nuotaikos. Verslo legendos šlovė, regis, jau blėsta.

Kaip yra iš tiesų - galima tik spėlioti, tačiau ne paslaptis, kad tokio gyvenimo, kokį gyvena vienas garsiausių britų - gali pavydėti ne vienas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.