Tarp Vilniuje viešėsiančio komiko B.Bailey gerbėjų - M.Levickis

Londone gyvenantis ir kuriantis Lietuvos akordeono virtuozas Martynas Levickis yra didelis gegužės 20 d. Teatro arenoje Vilniuje pirmą kartą pasirodysiančio britų komiko Billo Bailey gerbėjas. „Dievinu Billą Bailey! Kur ir kada jo pasirodymas?“, – sužinojęs apie aukščiausio kalibro „stand-up“ komiko pasirodymą Lietuvoje paklausė M.Levickis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 1, 2014, 4:20 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:13 PM

„Pirmą kartą apie Billą sužinojau iš savo kolegų, draugų muzikantų Londone, kurie man parodė tikrai ypatingo projekto „Remarkable Guide to the Orchestra“ vaizdo įrašą. Šį įrašą peržiūrėjau ne vieną kartą, patariu jį pažiūrėti ir kitiems, ypač klasikinės muzikos skeptikams“, – prisiminimais dalinasi Lietuvos muzikos žvaigždė.

M.Levickį talentingas Didžiosios Britanijos komikas žavi tuo, jog yra ir muzikantas. „Žinoma, labai žavi jo britiška povyza ir angliškas juokavimo stilius. Smagu matyti jį nuolat tokį energingą ir nenustygstantį vietoje. Labai patinka jo gebėjimas savo rolę paversti visiško nevykėlio atspindžiu. Tuo jis primena kitą britų komiką Rowaną Atkinsoną, tik Billas visa tai dar apipina neįtikėtinai šmaikščiais komentarais“, – pasakoja lietuvis.

B.Bailey iš tiesų garsėja ne tik komiko, bet ir muzikanto talentu. Per savo pasirodymus jis scenoje panaudoja dešimtis skirtingų muzikos instrumentų, kurių dalis visiškai nematyti, kūrybiški ir sumeistrauti jo paties. M.Levickis jo gebėjimą groti ir unikalų muzikinį talentą laiko privalumu, tačiau išduoda, jog labiausiai šia asmenybe žavisi kaip komiku.

„Nors studijuoju Londone, tačiau nespėjau aplankyti ir pamatyti dar daugelio čia esančių dalykų. Vienas jų – gyvas Billo pasirodymas, todėl nekantraudamas laukiu jo šou Vilniuje. Man dalyvavimas jame bus tikrai ypatingas. Tikiuosi išeiti iš arenos nuo juoko skaudančiu pilvu“, – šypsosi M.Levickis.

Vaikinas sako, jog britiškas humoras – specifinis, tačiau gyvendamas Londone jo jau pramoko ir jam jis labai patinka. „Dalis britų juokelių veikia ne visur, tačiau, kai pagalvoji, nuo to jie tampa tik dar juokingesni. O B.Bailey šou „Remarkable Guide to the Orchestra“ kol kas yra vienas pagrindinių mano įkvėpėjų“, – atvirauja akordeonistas.

Vienas išradingiausių Jungtinės Karalystės komikų B.Bailey į Vilnių atveš naujausią, bet kritikų ir žiūrovų jau puikiai įvertintą savo pasirodymą „Qualmpeddler“. Komikas atvirauja, jog į Lietuvą atsigabens tiek instrumentų (kurių vienas – iš Biblijos pagaminta gitara), kad galėtų ant scenos teoriškai „pasikviesti“ kamerinį orkestrą, taip pat pastatys ekraną, kuriame rodys krūvą savo „susuktų“ vaizdo juokų.

B.Bailey pasirodymo ištrauka:

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.