Tobulo kūno savininkė G.Bundchen apsinuogino „H&M“ reklamai

Brangiausias pasaulio supermodelis Gisele Bundchen gali pasigirti turinti dešimtis milijonų JAV dolerių pelno jai nešančius kūno linkius. Šį kartą gražuolė manekenė apsinuogino švedų kompanijos „H&M“ maudymosi kostiumėlių reklamai. Nėra jokios abejonės, kad egzotišku įdegiu pasidabinusios G.Bundchen reklamuojamus vasariškus apdarus gerbėjos graibstyte graibstys nuo parduotuvių lentynų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 3, 2014, 8:13 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:19 PM

Tiesa, išpuoselėtas kūnas ir dailus veidelis nėra vieninteliai manekenės koziriai. G.Bundchen, padedama prancūzų didžėjaus Bobo Sinclairo, perdainavo atlikėjos Blondie dainą „Heart of Glass“. Tikima, kad įrašas tik dar labiau sustiprins ir taip efektingą reklamą.

„Niekuomet nemaniau, kad turėsiu garbės dirbti su tokiu prodiuseriu kaip Bobas“, – per vieną interviu teigė G.Bundchen.

Nors pavydėtino kūno savininkė, rodos, paveldėjo puikius genus, G.Bundchen prisipažįsta, jog visą nėštumo laikotarpį jai vis dėlto teko gerokai plušėti, kad vėliau netektų raudoti dėl pernelyg didelio svorio.

„Kung fu praktikavau bene visą nėštumo laikotarpį ir nustojau tą daryti likus vos dviem savaitėms iki gimdymo. O štai jogos seansus nutraukiau likus 3 dienoms iki sūnaus gimimo. Manau, kad daugelis moterų mano, jog nėštumas duoda joms progą valgyti nesveiką maistą ir savo kūnus paversti šiukšlinėmis. Tačiau aš nuolat stebėjau, ką dedu į burną – todėl priaugau tik 15 kilogramų“, – žurnalui „Vogue“ teigė G.Bundchen.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.