K.Kardashian patėvis B.Jenneris panoro tapti moterimi

Pramogų pasaulio žvaigždės Kim Kardashian patėvis Bruce'as Jenneris nepaliauja kurstyti kalbų apie galimą virsmą į moterį. Anot žurnalo „Star“, 64-erių verslininkas susisiekė su savo ilgamete drauge transseksualių žmonių teisių gynėja Renee Richards, kad gautų patarimą dėl lyties keitimo operacijos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-04 14:02, atnaujinta 2018-02-14 21:21

Bruce'as ir Renee pažįstami nuo seno – abu kadaise buvo profesionalūs atletai. Pasak šaltinių, R.Richards šiuo metu juokais  įvardijama kaip B.Jennerio lyties keitimo trenerė. Teigiama, kad B.Jenneris jau išsirinko moterišką vardą Bridgitte.

Renee, kuri anksčiau buvo tiesiog Richardas, kaip tikima, perspėjo K.Kardashian patėvį dėl galimų psichologinių pasekmių.

„Renee įspėjo, kad lyties keitimo operacija yra visą gyvenimą aukštyn kojom apversianti procedūra. Ir po jos gali sekti nepakeliama psichologinė kančia, jei žmogus nėra visu 100 proc. užtikrintas dėl savo sprendimo“, – teigia šaltinis.

Kalbos apie B.Jennerio norą tapti moterimi pasklido po to, kai jam buvo atlikta Adomo obuolio pašalinimo operacija, nors pats vyras teigė, kad jam tiesiog nepatiko jo trachėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.