Niujorko gatvėmis Lady Gaga žingsniavo be sijono

Lady Gaga jau pripažinta labiausiai išsiskirianti popmuzikos dievaitė. Savo gerbėjus nuolat stebina ne tik muzika, tačiau ir šokiruojančiu, mums nepriimtinu įvaizdžiu. Šįkart dainininkė atskleidė dar vieną stiliaus transformaciją.

Lady Gaga žingsniuoja be sijono.<br>AOP nuotr.
Lady Gaga žingsniuoja be sijono.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 4, 2014, 5:29 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:11 PM

Paparacai užfiksavo, kaip Niujorko gatvėmis dainininkė žingsniuoja taip, lyg būtų pamiršusi užsidėti sijoną. Lady Gaga vilkėjo spalvingą švarką, juodus marškinius, o sijoną pakeitė tinklinės pėdkelnės.

Žvaigždė prie šio derinio pritaikė raudonus zomšinius batelius, lūpas išsidažė raudonai, užsidėjo rudą peruką, ant veido puikavosi apvalūs akiniai.

Gaga savo įvaizdį mėgsta keisti kelis kartus per dieną. Pasirodžiusi Davido Lettermano laidoje „The Late To Show With David“ mūvėjo tinklines pėdkelnes, juodas kelnaites, krūtinę dengė metalinėmis detalėmis puošta liemenėlė ir odinė motociklininko striukė. Dainininkė šį savo stilių papildė juodomis platformomis bei užsidėjo salotine spalva išmargintą milžinišką peruką.

Lady Gaga atrodė laiminga, noriai pozavo fotografams bei mojavo savo gerbėjams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.