Aktoriaus W.Smitho sūnus Jadenas ekrane ketina pakeisti tėvą

Pasaulyje gerai žinomos asmenybės – Victoria ir Davidas Beckhamai, Billy Ray Cyrus, Keithas Allenas, Blythe Danner, Willas Smithas – turi kuo pasigirti. Šiandien kone populiarumo viršūnėje esančios atžalos spėjo pasivyti, o kai kurie net aplenkti savo tėvus.

Jadenas Smithas ir Willas Smithas.<br>AOP nuotr.
Jadenas Smithas ir Willas Smithas.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 7, 2014, 3:44 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:00 PM

Vienas jų Brooklynas Beckhamas – 15 metų talentingas futbolininkas. Šią savaitę jaunoji žvaigždė debiutavo kaip modelis ir taip įrodė, kad seka ne tik tėvo Davido bet ir Victorios pėdomis. Žurnalo „Man About Town“ viršelyje B.Beckhamas puikavosi su mokykline uniforma. Panašumu į abu tėvus stulbina ne tik dėl veiklos, bet ir dėl įvaizdžio.

Miley Cyrus labiausiai išpopuliarėjo dėl atliekamo pagrindinio vaidmens seriale „Hana Montana“. Šiuo metu garsėja savo dainomis, vaizdo klipais bei įvaizdžiu. Seksualiosios Miley tėtis – amerikiečių dainininkas, aktorius, dainų rašytojas Billy Ray Cyrus neabejotinai dukrai davė keletą dainavimo bei aktorystės pamokų.

Kelly Osbourne taip pat pateisino tėvų lūkesčius. Ji ir jos brolis Jackas buvo sekami kamerų net labiau nei rokeris tėtis Ozzy Osbourne'as. Kelly, Jackas, Ozzy ir mama Sharon gerai žinomi kaip MTV realybės šou „The Osbournes“ žvaigždės. Kelly tapo TV laidų vedėja, o Jackas – gerai visiems žinomas televizijos ekranų veidas.

Kita garsi šeima, kuriai tiesiog patinka dalintis talentu su žmonėmis, tai Holidvudo aktoriaus Willo Smitho talentingi vaikai, kurie eina tokiu pat energingu keliu. Sūnus Jadenas Smithas yra šokėjas, reperis ir aktorius, gavęs vaidmenį „Karatė vaikis“, o jaunesnioji sesuo Willow Smith išgarsėjo sudainavusi savo dainą „Whip My hair“.

Gwyneth Paltrow akotrystės įgūdžius perėmė iš mamos Blythe Danner, kuri vaidino filmuose „Paskutinis jaunikio išbandymas“ ir „Amžinai tavo“. O pati G.Paltrow pasiekė savo karjerą filmuose „Geležinis žmogus“ ir „Įsimylėjęs Šekspyras“. Aktorė išsiskyrė su vyrų grupės „Coldplay“ lyderiu Chrisu Martinu. Jai turbūt, kaip ir mamai, karjera buvo svarbiau nei meilė.

Popdainininkė Lilly Allen, kurios tėtis Keithas Allenas yra gerai žinomas aktorius, garsus iš filmų „Neteisėtas žudymas“ ir „Robinas Hudas“

Yra dar daugiau aktorių, kurie turi kuo didžiuotis – Demi Moore ir Bruce'o Williso dukra Rumer Willis dabar yra aktorė, Bobo Geldofo dukros Pixie ir Peaches yra tikros žvaigždės. Net Liza Minnelli spėjo prisiimti savo mamos Judy Garland šlovę. Tad galima teigti, kad patarlė: obuolys nuo obels netoli rieda, dar kartą pasitvirtina.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.