Princas George'as antrą kartą pasirodė viešumoje

Pirmadienį Didžiosios Britanijos princas Williamas su mylimąja Catherine ir sūnumi George'u atvyko į Naująją Zelandiją. Aštuonių mėnesių princui George'ui tai pirmasis oficialus vizitas ir dar tik antrasis pasirodymas viešumoje.

Ledi Diana per vizitą į Naująją Zelandiją prieš 30 metų.<br>AOP nuotr.
Ledi Diana per vizitą į Naująją Zelandiją prieš 30 metų.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 7, 2014, 11:54 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 8:09 PM

Po 30 valandų trukmės skrydžio mažasis princas jautėsi puikiai – jo nė kiek neišgąsdino Velingtono oro uoste iš lėktuvo išlipančią šeimą pasitikusi delegacija.

Karališkoji pora savo vienturtį sūnų itin saugo nuo visuomenės akių. Iki šiol buvo platinamos tik oficialios princo George'o nuotraukos.

Išplitus naujausioms princo George'o nuotraukoms, užsienio žiniasklaida paskelbė, kad princas George'as seka savo tėčio pėdomis. Argumentuojama tuo, kad princas Williamas, būdamas devynių mėnesių, taip pat vyko į Naująją Zelandiją su savo tėvais. Maža to, per pirmąją oficialią kelionę princas Williamas buvo aprengtas kone tokiais pat drabužėliais kaip ir princas George'as – šviesia palaidine ir tokios pat spalvos šortais. Diskusijų sukėlė ir hercogienės Catherine pasirinkti rūbai. Per tokį patį vizitą prieš 30 metų ledi Diana taip pat vilkėjo raudonus drabužius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.