Aktorių J.Deppo ir A.Heard vestuvės - „iš reikalo“

Praėjusį mėnesį Holivudo žvaigždė Johnny Deppas (50 m.) patvirtino, kad pasipiršo mylimajai Amber Heard (27 m.). Poros sužadėtuvės nustebino ne tik aktoriaus gerbėjus, bet ir jo artimuosius. Intouchweekly.com skelbia, kad stebėtis nereikėtų, nes vestuvės keliamos „iš reikalo“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-09 14:06, atnaujinta 2018-02-14 18:56

Faktą, kad aktorė A.Heard laukiasi, bulvariniam naujienų portalui atskleidė jos buvęs vaikinas Markas Wystrachas.

„Ji jau nėščia! Mes buvome susitikę prieš tris savaites. Su Amber išsiskyriau prieš metus, bet mes iki šiol esame artimi“, - sakė M.Wystrachas.

Vos prieš kelias dienas J.Deppas juokavo, kad norėtų susilaukti šimto vaikų. Tad toks buvusio Amber vaikino pasisakymas sulaukė didžiulio visuomenės dėmesio.

Jei Markas sako tiesą, tai bus pirmoji A.Heard atžala. J.Deppas jau turi dukterį Lily-Rose (14 m.) ir sūnų Jacką (11 m.). Abiejų vaikų aktorius susilaukė su buvusia širdies drauge Vanessa Paradis.

Dabar jau atvirai meilę vienas kitam demonstruojantys Johnny ir Amber pradėjo susitikinėti 2012 metais, kai aktorius nutraukė santykius su V.Paradis.

J.Deppas ir A.Heard susipažino „Romo dienoraštis“ filmavimo aikštelėje.

Prieš metus pora patyrė santykių krizę ir biseksuali Amber grįžo pas savo buvusią mylimąją modelį Marie de Villepin. Vėliau šviesiaplaukė gražuolė susitikinėjo su menininke Tasya van Ree, bet ją metusi sugrįžo pas J.Deppą.

Štai V.Paradis ir Johnny meilė truko 14 metų. Jiedu susilaukė dviejų vaikų: Lily-Rose Melody ir Jacko Johno Christopherio.

Iki tol J.Deppas susitikinėjo su keletu įžymybių, įskaitant ir nutrauktas sužadėtuves su Jennifer Gray, Winona Ryde ir Kate Moss. 1983 metais jis buvo vedęs Lori Anne Allison, tačiau po dviejų metų išsiskyrė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.