Beyonce gyvena prabangoje, jos broliukas - benamių prieglaudoje

Bendras auksinės porelės Beyonce (32 m.) ir Jay-Z (44 m.) turtas vertinamas 95 mln. JAV dolerių. Todėl atlikėjos gerbėjai itin pasipiktino dėl Beyonce abejingumo, kai į gatvę buvo išmestas jos broliukas Nixonas (4 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2014, 5:42 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:29 PM

Nixonas su savo mama Alexsandra Wright, buvusia dainininkės tėvo Matthew Knowles meiluže, šiuo metu gyvena benamių prieglaudoje.

Motina su mažamečiu vaiku iš namų išvaryti dėl finansinių įsipareigojimų nevykdymo. A.Wright dėl visko kaltina Knowles šeimą. Beyonce atleido savo tėvą iš vadybininko pareigų, todėl praėjusį mėnesį teisėjas sumažino alimentus nuo 12 tūkst. JAV dolerių iki 2,4 tūkst. JAV dolerių per mėnesį.

Kadangi alimentai sumažėjo beveik šešis kartus, teismas atleido M.Knowles nuo alimentų mokėjimo ateinančius dvejus metus.

„Aš negaliu įsivaizduoti, kaip jaučiasi Beyonce, žinodama, kad ji turi benamį brolį. Jeigu būčiau jos vietoje, aš mėginčiau susisiekti. Galbūt ji yra per daug užsiėmusi“, - ironizavo Alexsandra.

Alexsandra ir Matthew užmezgė romaną dar tada, kai M.Knowles vis dar buvo susituokęs su Tina. Būtent šis romanas ir sugriovė abiejų Beyonce tėvų santuoką.

Tačiau Matthew per daug nesikrimto. Jis noriai dalijo žiniasklaidai interviu, iš kelių metukų sūnaus padarė tikrą žvaigždę. Vis dėlto laimė truko neilgai – M.Knowles išsiskyrė ir su Alexsandra, o atsakomybę dėl sūnaus norėjo perleisti... Beyonce. Dainininkė atsisakė auginti savo brolį.

Šių metų vasarį Alexsandra skundėsi „In Touch“, kad M.Knowles visai pamiršo savo sūnų. Tuomet A.Wright tikino, kad situacija yra bjauri, bet Beyonce nėra atsakinga už savo tėvo veiksmus ir ji neturėtų rūpintis Nixonu.

Dabar moteris pakeitė savo nuomonę. Šįkart ji sakė „In Touch“, kad po to, kai ji su sūnumi buvo išvaryta į gatvę, niekas iš Knowles šeimos nepasiūlė pinigų ir nepadėjo ieškotis naujų namų.

„Tačiau Nixonas nusipelnė pažinti savo šeimą. Tikiuosi, kad vieną dieną jis susitiks su savo seserimi Beyonce“, - kalbėjo A.Wright.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.