Modelio ir žurnalistės P.Geldof mirtis užmena vis daugiau mįslių

Pramogų pasaulis gedi pirmadienį staiga mirusios Peaches Geldof. „Live Aid“ įkūrėjo Bobo Geldofo 25 metų dukra, mirė savo namuose Didžiojoje Britanijoje. Prieš pat mirtį socialiniame tinkle „Twitter“ Peaches pasidalijo nuotrauka, kurioje ji su savo velione mama Paula Yates.

Peaches, kuri rašydavo britų žurnalams ir laikraščiams, ir vesdavo televizijos laidas, pirmadienį buvo rasta negyva savo namuose Pietryčių Anglijos kaime.<br>Scanpix nuotr.
Peaches, kuri rašydavo britų žurnalams ir laikraščiams, ir vesdavo televizijos laidas, pirmadienį buvo rasta negyva savo namuose Pietryčių Anglijos kaime.<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 11, 2014, 1:36 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 5:43 PM

Iki šiol tai buvo viskas, ką visuomenė žinojo apie Peaches mirtį. Penktadienį „The Sun“ paskelbė daugiau televizijos žvaigždės mirties aplinkybių.

Jei paskutinį P.Geldof įrašą socialiniuose tinkluose romantiškai galima pavadinti simboliniu, tai „The Sun“ paskelbta informacija jau kelia šiurpą. Anot leidinio, kai šeimos draugas rado Peaches kūną, šalia lavono buvo 11 mėnesių sūnus Phaedra.

Negyva P.Geldof su vaiku rasti po to, kai moteris neatsiliepė telefonu. Sunerimęs jos sutuoktinis Thomasas Cohenas paprašė savo draugo, kad šis nuvažiuotų patikrinti, ar viskas gerai.

Žvaigždės gerbėjus stebina neįtikėtini sutapimai - Peaches motinos lavonas buvo rastas panašiomis aplinkybėmis. Kai 2000 metais P.Yates mirė nuo heroino perdozavimo, prie lavono nieko blogo neįtardama žaidė ketverių metukų Peaches sesuo Tiger Lily. Mirusią Paulą ir mergaitę surado taip pat šeimos draugas.

„Viliamasi, kad Phaedra pernelyg jaunas, jog suprastų, kas vyksta. Svarbiausia, kad jis sveikas“, - sakė šeimai artimas asmuo.

Peaches, kuri rašydavo britų žurnalams ir laikraščiams, ir vesdavo televizijos laidas, pirmadienį buvo rasta negyva savo namuose Pietryčių Anglijos kaime. Kento policija pranešė, kad jos mirtis laikoma „įtarimų nekeliančia, neaiškia staigia mirtimi“.

„Trečiadienį po Peaches Geldof mirties atliktas skrodimas pasirodė nerezultatyvus, laukiama toksikologinės analizės rezultatų, – sakoma policijos pranešime. – Pareigūnai toliau tiria mirties aplinkybes, kad parengtų ataskaitą koroneriui“.

Tuo tarpu žurnalistai turi savo versiją - P.Geldof pražudė griežtos skysčių dietos laikymasis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.