Aktorės A.Ditkovskytės vyras ir motina neigia kūdikio praradimą

Pirmadienį Rusijos žiniasklaida paskelbė, kad aktorės Agnijos Ditkovskytės (25 m.) ir Aleksejaus Čadovo (32 m.) šeimoje liūdnos nuotaikos. Portalas dni.ru rašė, kad Agnija prarado įsčiose nešiotą kūdikį. Skausmą moteris neva išgyvena atsiribodama nuo viešumos – beveik visą laiką sėdi namuose. Tačiau aktorės artimieji šia žinia pasibaisėjo. Pasak jų, tai netiesa.

Agnija ir Aleksejus Čadovai.
Agnija ir Aleksejus Čadovai.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-14 15:09, atnaujinta 2018-02-14 16:29

Rusų žiniasklaida tikino: A.Čadovo draugai pasakoja, kad vyras sukrėstas ir apie kūdikio praradimą kalba su skausmu. Agnija neva beveik visą laiką būna namuose, tik kartais išeina pasivaikščioti.

Žiniasklaida padarė išvadą, kad jau kurį laiką A.Ditkovskytės socialiniuose tinkluose nėra jokių įrašų. Tai liudija, kad moteris nebenori viešumos – draugų ir gerbėjų dėmesio.

Tačiau aktorės mama Tatjana Liutajeva, iš žiniasklaidos išgirdusi apie tariamą dukters sveikatos būklę, nesuvokė, kaip tokia žinia galėjo pasklisti. Moteris patikino, kad Agnija yra aštuntą mėnesį nėščia, o mažylis pasaulį turėtų išvysti gegužės pabaigoje. Kalbas, kad jos duktė prarado kūdikį T.Liutajeva pavadino melu ir patikino, kad Agnija šiuo metu gyvena kartu su ja užmiesčio viloje ir yra sveika.

Rusų naujienų portalui woman.ru pavyko susisiekti ir su A.Čadovu. Agnijos sutuoktinis prasitarė, kad tuoj pat vyks į naujienų portalo, paskleidusio žinią apie kūdikio praradimą, redakciją ir ten pradės karą.

„Žurnalistai peržengė visas ribas, ar dabar galima rašyti viską, ką tik nori? Ką aš ten nuvykęs padarysiu, parodys, kad su tokiais išsigimėliais reikia kovoti“, – retoriškai klausė aktorius.

„Noriu pranešti, kad mus su Agnija ir mūsų būsimajam pirmagimiui viskas klojasi puikiai. Laukiame šeimos pagausėjimo, esame puikios nuotaikos. Noriu paneigti visus gandus, pasklidusius neseniai. Ačiū už palaikymą. Chuliganai bus nubausti“, – A.Čadovo žodžius cituoja portalas woman.ru.

Pastarąjį kartą Agnija ir Aleksejus buvo matyti sausio mėnesio pabaigoje Maskvoje, kino filmo „Baubas" premjeroje. Jau tada buvo matyti Agnijos apvalėjantis pilvukas.

Agnijos ir Aleksejaus istorija prasidėjo prieš aštuonerius metus kino juostos „Karštis“ filmavimo aikštelėje, kur Aleksejus ir Agnija suvaidino įsimylėjėlius. Paskui abu susitiko seriale „Garbės reikalas“. Ir dabar jie vėl kartu: dalyvauja naujame projekte – pagal rusų rašytojo Nikolajaus Gogolio apysaką „Baubas“ kuriamame filme. Aleksejus ir Agnija vėl vaidina įsimylėjėlius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.