B.Pittas ir A.Jolie - 10 metų laimingi be santuokos pančių

Kadaise Bradas Pittas (50 m.) savo mylimajai Angelinai Jolie (38 m.) pažadėjo su jokia kita aktore nesifilmuoti sekso scenose. Gali būti, kad tai ir padėjo porai kartu laimingai nugyventi jau dešimt metų.

A.Jolie ir B.Pitto nesaisto nei santuokos ryšiai, nei rašytiniai įsipareigojimai, tačiau jie iki šiol puikiai sutaria ir augina šešis vaikus.<br>AFP nuotr.
A.Jolie ir B.Pitto nesaisto nei santuokos ryšiai, nei rašytiniai įsipareigojimai, tačiau jie iki šiol puikiai sutaria ir augina šešis vaikus.<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 14, 2014, 7:16 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 4:44 PM

Daugelis Holivudo įžymybių partnerius keičia tarsi pirštines, tad dešimtmetį kartu gyvenantys A.Jolie ir B.Pittas panašūs į keistuolius.

Šešis vaikus auginantys aktoriai iki šiol vienas į kitą žvelgia įsimylėjėlių akimis, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“. Ir ne tik tuomet, kai stebi fotografai. Jie verčia tikėti, kad meilė egzistuoja ne tik kine, bet ir tikrame gyvenime.

Dėmesys neslūgsta

2004-ųjų pavasarį per pasaulio žiniasklaidą nusirito žinia, kad režisieriaus Dougo Limano veiksmo komedijoje „Ponas ir ponia Smitai” besifilmuojantys B.Pittas ir A.Jolie yra neabejingi vienas kitam.

Bradas tuo metu buvo vedęs TV serialo „Draugai” žvaigždę Jennifer Aniston. Tai aktorių vertė slėpti savo tikruosius jausmus.

Nuo to laiko ši pora nuolat matoma pirmuosiuose žiniasklaidos puslapiuose. Žiūrovus ir skaitytojus domina viskas: A.Jolie ir B.Pitto filmų premjeros, vieši renginiai, kuriuose jie dalyvauja, A.Jolie kelionės į Artimuosius Rytus atliekant Jungtinių Tautų geros valios ambasadorės misiją.

Ir, žinoma, pirmasis B.Pitto „Oskaras”, šių metų kovą gautas už Steve’o McQueeno režisuotos biografinės dramos „12 metų vergovės” prodiusavimą.

Aistra filmavimo aikštelėje

Žvelgiant iš šalies Brado ir Angelinos santykiai atrodo darnūs. Tiesa, viskas prasidėjo ne taip ramiai. Priešingai, net audringai.

Jųdviejų meilė galėjo ir neįsiplieksti. Ponios Smit vaidmuo veiksmo komedijoje „Ponas ir ponia Smitai” iš pradžių buvo pasiūlytas iš Australijos kilusiai aktorei Nicole Kidman. Jei žavioji garbanė būtų sutikusi, A.Jolie nebūtų gavusi šio vaidmens.

Filmo partnere tapusi Angelina taip sužavėjo Bradą, kad jis buvo pasirengęs filmavimo aikštelėje triūsti nuo ryto iki vakaro. Kalbama, kad aktorė taip pat nekantraudama laukdavo kitos darbo dienos.

Kurdami vienas kitą medžiojančių sutuoktinių vaidmenis B.Pittas ir A.Jolie prieš filmavimo kameras ne tik atliko daugybę kvapą gniaužiančių triukų, mušėsi, šaudė, bet ir aistringai šoko, glamonėjosi, bučiavosi.

Nors dalį intymių scenų teko iškirpti, kad filmą galėtų žiūrėti ir vaikai, to, kas liko, pakanka norint suprasti, kokios aistros virė filmavimo aikštelėje.

Galbūt po daugybės metų šią veiksmo komediją jie parodys savo vaikams, sakydami: „Štai filmas, kuriame jūsų tėvai pamilo vienas kitą.”

Svajojo apie didelę šeimą

„Pono ir ponios Smitų” filmavimo aikštelėje Bradas ir Angelina dažnai pasprukdavo nuo savo komandos.

„Taip elgėmės ne dėl to, apie ką galvoja žmonės. Mes tiesiog kalbėdavomės, dalydavomės mintimis apie tai, ko norime iš gyvenimo”, – pasakojo A.Jolie.

Pasirodo, juos siejo daug dalykų. A.Jolie intelektą ir gerą humoro jausmą laiko neįtikėtinai seksualiais vyro bruožais, o to Bradui galėtų pavydėti daugelis stipriosios lyties atstovų.

Jie abu svajojo apie didelę šeimą. Angelina jau buvo žengusi ir pirmąjį žingsnį – prieš kelerius metus iki pažinties su B.Pittu įsivaikino berniuką iš Kambodžos, vardu Maddoxas.

Seksuali, bet nuobodi

Tuo metu Bradas vaikų dar neturėjo. Jo žmona J.Aniston buvo pernelyg užsiėmusi savo kino karjera.

Tikriausiai vakarais prisiglaudęs prie mylimosios Bradas šnabždėdavo: „Brangioji, kada mes turėsime kūdikį?” O Jennifer, ko gero, atsakydavo: „Greitai, mielasis.” Taip prabėgo penkeri metai.

Atrodė, kad J.Aniston yra puiki žmona. Nemažai merginų svajojo būti į ją panašios, o ne vienas vaikinas turbūt būtų paaukojęs bet ką, kad atsidurtų B.Pitto vietoje. Tačiau Bradas nesijautė laimingas.

„Mano gyvenimas anuomet atrodė neįdomus”, – po daugelio metų atvirai prisipažino aktorius.

Ko jam trūko? „Mes taip puikiai kartu leidžiame laiką! Vakarais sėdime kambaryje, piešiame, skaitome scenarijus, žiūrime filmus, ką nors valgome”, – žurnalistams apie savo santuoką yra pasakojusi J.Aniston.

Piešdavo krauju

Vargu ar A.Jolie tokiu jaukumu apgaubė savo buvusius vyrus – gražuolį britą Jonny Lee Millerį ir velnių prišveitusį aktorių Billy Bobą Thorntoną.

O ir piešdavo ji anuomet dažniausiai krauju. Pavyzdžiui, B.B.Thorntonui skirtame plakate savo krauju užrašė frazę „Iki gyvenimo pabaigos” ir jį pakabino virš lovos.

Apie A.Jolie praeitį ir keistą ryšį su viena moterimi iki šiol sklando daug gandų.

Jaunystėje ji buvo pankė. Tačiau, daugelio vyrų nuomone, mažai merginų, vilkinčių tik paprastus marškinėlius ir mūvinčių šortus, atrodo taip seksualiai.

Tad B.Pitto gyvenimo kelyje netikėtai atsirado ne tik graži, bet ir drąsi moteris.

Audringa pavydo scena

Supratusi, kas vyksta, J.Aniston puolė į paniką. Ji kalbėjosi su pažįstamais ir kvotė sutuoktinį, kuris ilgai nesiryžo atskleisti, ką iš tikrųjų jaučia A.Jolie.

Sutikti 2005-ųjų Jennifer ir Bradas išvyko į vieną Karibų jūros šalių. Kai aiškinantis santykius įsiplieskė ginčas, aktorius neišlaikė ir išklojo visą tiesą.

Jennifer prapliupo verkti, šliūkštelėjo sutuoktiniui į veidą taurę pinakolados ir palinkėjo kuo greičiau nuskęsti baseine. Netrukus ji kreipėsi į teismą dėl skyrybų.

Bandė slėpti jausmus

Aistringa meilė B.Pittui skaudino A.Jolie. „Negalėjau sau atleisti, kad užmezgiau romaną su vedusiu vyru. Juk vaikystėje taip kentėjau dėl to, kad mano tėvas apgaudinėjo motiną”, – 2011-aisiais prisipažino aktorė.

Kol skyrybų su J.Aniston procesas nebuvo baigtas, B.Pittas ir A.Jolie viešumoje elgėsi pabrėžtinai santūriai. Per „Pono ir ponios Smitų” premjerą – taip pat.

Tik 2005 metų gruodį paaiškėjo, kad pora galiausiai nusprendė gyventi kartu.

B.Pittas įsisūnijo A.Jolie iš Kambodžos parsivežtą Maddoxą. Taip prasidėjo jų šeiminis gyvenimas – be vestuvių ar ištikimybės priesaikų. Kai pora apsigyveno kartu, įžvalgioji Angelina iškaulijo iš Brado pažadą, kad jis niekada nesifilmuos atvirose sekso scenose nė su viena aktore. Šio pažado aktorius nesulaužė iki šiol.

Planuoja septintą vaiką?

Dabar visas A.Jolie ir B.Pitto gyvenimas – vaikai. Maddoxas, Zahara, Shiloh, Paxas, Vivienne Marcheline ir Knoxas Leonas. Skirtingos odos spalvos, įsivaikinti ir biologiniai. Pastarieji – šviesiaplaukiai kaip tėvas ir putlialūpiai kaip motina. Bradas ir Angelina visus juos myli vienodai.

Tiesa, A.Jolie kurį laiką nenorėjo gimdyti – bijojo, kad negalės skirti pakankamai dėmesio likimo nuskriaustiems mažyliams. Tuo metu ji nusprendė įsidukrinti mergaitę iš Etiopijos Zacharą, kurią pagimdė AIDS serganti moteris.

Kai 2006-aisiais Angelina ir Bradas susilaukė pirmagimės Shiloh, viskas pasikeitė. Aktorė suprato, kad net ir turėdama biologinių vaikų gali padėti našlaičiams iš skurdžių šalių.

Taip dar po metų Brado ir Angelinos namuose atsirado mažasis Paxas iš Vietnamo. 2008-ųjų liepą aktoriai susilaukė dvynių – Vivienne Marcheline ir Knoxo Leono. Kaip ir per pirmą gimdymą, B.Pittas nesitraukė nuo mylimosios nė per žingsnį ir pats perrišo bambagysles.

Kartą paklaustas, ar nesunku būti tokio būrio vaikų tėvu, Bradas prasitarė svajojantis apie dar vieną mažylį.

Nori sulaukti 50-mečio

Praėjusiais metais pasaulio žiniasklaida pranešė, kad A.Jolie ryžosi krūtų šalinimo operacijai. Taip aktorė stengiasi išvengti vėžio, kuriuo sirgo ne viena jos giminaitė. Artimiausiu metu Holivudo žvaigždės laukia ir kiaušidžių šalinimo operacija.

„Aš darau viską, kad sulaukčiau 50 metų ir pamatyčiau, kaip mano vaikai baigs mokyklą”, – sakė ketvirtą dešimtį skaičiuojanti moteris.

Ponų Smitų vestuvės?

Ar Angelina svajoja apie baltą vestuvinę suknelę, žeme besivelkantį šydą ir prabangią tuoktuvių šventę? Atrodo, kad ne.

Gal tuomet, kai vaikai užaugs ir įgis išsilavinimą, tėvai įteiks jiems tokią dovaną? Veikiausiai daugelis sutiktų, kad Angelinai labiau tiktų ne balta, o juoda suknelė su skeltuku. Ji galėtų savo grakščia koja apsivyti mylimojo šlaunį ir aistringai sušnabždėti: „Taip.”

Tai būtų pono ir ponios Smitų stiliaus vestuvės. Nebejaunų, bet vis dar beprotiškai žavių.

Naujos vaškinės skulptūros

Praėjusiais metais Brado Pitto 50-ojo gimtadienio išvakarėse Londone įkurtas „Madame Tussauds” vaškinių figūrų muziejus pradžiugino lankytojus naujomis aktoriaus ir jo mylimosios A.Jolie vaškinėmis figūromis.

Naujoje skulptūroje B.Pittas – su elegantišku trijų dalių kostiumu, o A.Jolie puošia ryškiai mėlyna „Versace” suknelė. Tokio pat modelio, tik baltos spalvos suknelę ji vilkėjo per Auksinių gaublių teikimo ceremoniją 2012-aisiais.

Sukurti šias skulptūras užtruko keturis mėnesius, jų abiejų vertė – 300 tūkst. Didžiosios Britanijos svarų sterlingų (1,2 mln. litų).

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.