K.Minogue kojos „Vogue“ viršelyje išdarkytos retušavimo programa

Kylie Minogue net būdama 45-erių atrodo taip, lyg dvigubai jaunesnė mergina. Nedidelio ūgio, tačiau dailių bruožų australų popmuzikos dainininkė ir aktorė įsiamžino australiško mados žurnalo „Vogue“ gegužės numerio viršelyje. Vilkėdama atvirą, aukso spalvos raštais margintą, suknelę ji parodė savo nepriekaištingą figūrą: atidengė rankas, nugarą, kojas.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 16, 2014, 7:56 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 2:04 PM

Švelnus padūmavusių akių makiažas ir vos rožiniu blizgiu padažytos lūpos - toks natūralus įvaizdis jaunyste spindinčiai atlikėjai išties puikiai tinka.

Gundantį moters įvaizdį nuotraukose įvertino ir jos gerbėjai. Fotografo Willo Davidsono darytuose kadruose matyti neproporcingai atrodančios kojos. Pastabesni Kylie gerbėjai atkreipė dėmesį, kad viršelyje antrame plane esanti kairė koja pagražinta nuotraukų retušavimo programomis ir anatomiškai atrodo netiksliai, rašo dailymail.co.uk.

Ir tai nėra žinomos dainininkės figūros trūkumas. Jos vardas neretai minimas kalbant apie gražiausias pasaulio moterų kojas.

Panašu, kad klaidą spėjo pastebėti ir pati Kylie. Socialiniuose tinkluose ji pasidalino nuotrauka, kurioje ji žurnalu paslaptingai pridengusi veidą. Įdomu tai, kad nuotrauka buvo iškadruota taip, kad kojų žurnalo viršelyje nematyti.

Gegužės mėnesio žurnalo numeris Australijos prekybos centruose pasirodys balandžio 17 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.