Mažasis princas George‘as drauge su tėvais išvyko į Australiją

Didžiosios Britanijos

Williamas ir Kate išvyko iš Naujosios Zelandijos į Australiją.<br>AP nuotr.
Williamas ir Kate išvyko iš Naujosios Zelandijos į Australiją.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Apr 16, 2014, 11:31 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 2:53 PM

Karališkieji asmenys mojo žmonėms, kai lipo į Australijos oro pajėgų lėktuvą. Aštuonių mėnesių princą rankose laikė Williamas.

Paskutinę savo vizito Naujojoje Zelandijoje dieną Williamas ir Kate, apsilankę Velingtono Karališkajame Naujosios Zelandijos policijos koledže, buvo supažindinti su vokiečių aviganių šuniukais, kurie turi tapti policijos šunimis.

Jie taip pat pasivaikščiojo po sostinės centrą ir pabendravo su žmonėmis.

Per 10 dienų trukusį vizitą Naujojoje Zelandijoje – buvusioje britų kolonijoje – su jais buvo elgiamasi kaip su įžymybėmis, pamatyti jų ateidavo dešimtys tūkstančių žmonių, net mažuose regionų miesteliuose, tokiuose kaip Blenimas ir Kembridžas.

Naujojoje Zelandijoje karališkoji pora lenktyniavo jachtomis, dalyvavo maorių ceremonijose, kuriose buvo tatuiruotų karių, ir su vėjeliu pralėkė kateriu per ežerą, įsiterpusį tarp vaizdingų Kvinstauno kalnų.

Ryškiausias vizito akcentas neabejotinai buvo George‘o „žaidimų pasimatymas“ su 10-čia vietos kūdikių Velingtono Gubernatoriaus rūmuose, kuris suteikė visuomenei retą progą pamatyti karališkąjį mažylį.

Trečiadienį šeima iš Velingtono išskrido 1 val. Grinvičo (4 val. Lietuvos) laiku, o į Sidnėjų turėjo atskristi maždaug 4 val. 30 min. Grinvičo (7 val. 30 min. Lietuvos) laiku.

Jie iškart nuvyks į Sidnėjaus operos rūmus, į oficialų priėmimą, kuriuo prasidės jų vizitas Australijoje, truksiantis iki balandžio 25 dienos. Australijoje, be kitų dalykų, karališkieji asmenys nuvyks prie garsiosios raudonos Uluru uolos žemyno centre.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.