Geltona suknele vilkinčią Kate princas Williamas pavadino bananu

„Williamas sakė, kad atrodau kaip bananas!“ – naujienų portalui dailymail.co.uk sakė trečiadienį ryškiai geltoną dizainerė Roksandos Ilincic suknelę viešame susitikime dėvėjusi Kembridžo hercogienė Kate Middleton.

Karališkoji šeima viešėjo Naujoje Zelandijoje.<br>AP nuotr.
Karališkoji šeima viešėjo Naujoje Zelandijoje.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 18, 2014, 7:44 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:15 PM

Karališkoji Didžiosios Britanijos šeima drauge su judviejų aštuonių mėnesių sūnumi George‘u paliko Naująją Zelandiją ir atskrido į Sidnėjų, kur prasidėjo jų vizitas po Australiją.

Dalykišką ir kiek konservatyvų įvaizdį mėgstanti Kate retai kada nusprendžia pasirinkti drąsesnius – ryškesnių spalvų ar neįprastų siluetų – drabužius. Todėl vilkėdama 900 svarų kainuojančią suknelę (apie 3,6 tūkst. litų) ji sulaukė dviprasmiškų reakcijų.

Hercogienė pasakojo sulaukusi ir vyro replikų dėl neįprastos išvaizdos. Pasak jos, ji ją pavadino bananu dar tuomet, kai jie fotografavosi prie garsiosios Sidnėjaus operos. Nepaisant to, užsiminė, kad ji labai panaši į jo šviesaus atminimo mamą princesę Dianą.

Princas žmoną dėl aprangos sukritikavo jau nebe pirmą kartą. Dar praėjusią savaitę ji buvo susitikusi su daugiau nei 40 vaikų ir jų šeimų nariais slaugos ligoninėje „Rainbow Place“ Šiaurės salos mieste Hamiltone. Per vizitą kunigaikštienė vilkėjo maždaug 3 tūkst. svarų (apie 12 tūkst. litų) kainuojantį žalią „Erdem“ paltą. Prie jo Catherine priderino klasikinius juodus aukštakulnius.

Nors įprastai Catherine yra liaupsinama dėl stiliaus pojūčio, bet ji sulaukė vyro pastabos: „Man patinka šis paltas, bet Williamas mano, kad jis per ryškus“, - prisipažino Catherine.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.