Erotiškasis „angelas“ M.Kerr seksuali ir su vaiku ant rankų

Graži, gaivi, seksuali net ir su vaiku ant rankų – taip atrodo garsus „Victoria's Secret“ modelis Miranda Kerr. Šiandien jai sukanka 31-eri, tačiau iš Australijos kilusi gražuolė vis dar dirba modeliu.

Modelis Miranda Kerr gali būti visokia - iš proto vedančia erotiška gražuole ir jaukia sportinio stiliaus mergiote.<br>AOP nuotr.
Modelis Miranda Kerr gali būti visokia - iš proto vedančia erotiška gražuole ir jaukia sportinio stiliaus mergiote.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 20, 2014, 7:53 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:50 PM

Gimtadienį ji pradėjo švęsti dar praėjusios savaitės pabaigoje. Užfiksuota nuotraukose po vakarienės su draugais Niujorke - pastarieji iš Australijos atvyko specialiai pasimatyti su Miranda. Moteris nešėsi ant rankų jau miegantį savo trejų metų sūnelį Flynną.

Tam netrukdė balti aukštakulniai. Pasirinktas rūbų ansamblis labai Mirandai tiko – pabrėžė jos kūno grožį, tuo pačiu jame justi kuklus santūrumas, juk vis dėlto ji ir mama, susiruošusi švęsti kartu su sūnumi.

Modelis vilkėjo pieštuko formos baltą sijoną, tokios pat spalvos šiek tiek tviskančią palaidinę ir švarką. Įvaizdį papildė ryškiai raudonos lūpos ir tokia pat spalva nudažyti nagai. „Chanel“ nedidelė rankinė tinka visoms ir visada.

Miranda labai pasitiki savimi, jaučiasi rami. Ji ir kitiems žmonėms pataria tiesiog nieko nebijoti, elgtis natūraliai, būti savimi.

Ji gražiai atsiliepia apie savo buvusį vyrą, britų aktorių Orlando Bloom'ą. Sako, kad jis puikus tėvas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.