Legendinio klubo „Studio 54“ įkūrėjas I.Schrageris ilsisi tykiai

Amerikiečių verslininkas Ianas Schrageris išgarsėjo kaip vienas klubo „Studio 54“ įkūrėjų. Legendinis klubas nuo 1977 metų iki 1981-ųjų buvo laikomas populiariausiu ir moderniausiu Niujorke.

Daugiau nuotraukų (1)

Indrė Greizaitė

Apr 20, 2014, 10:50 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:53 PM

Čia lankėsi garsi Kanadoje ponia Margaret Trudeau, dainininkas Michaelas Jacksonas, aktorės Elizabeth Taylor, Ginger Rogers, Liza Minnelli, rašytojas Trumanas Capote, dizaineris Calvinas Kleinas ir kitos žymios asmenybės. Šiandien I.Schrageris yra garsus Amerikos verslininkas, turintis daugybę viešbučių visame pasaulyje.

Ponas Ianas yra be galo užsiėmęs, tačiau moka ir ilsėtis. Savaitgalį jis susiplanuoja iki menkiausios smulkmenos. Netrukus 70-metį švęsiantis vyras ir laisvą laiką skiria naujovių paieškoms.

I.Schragerio šeštadienis prasideda apie šeštą valandą ryto, kol kiti šeimos nariai dar miega. Vyras itin brangina ryto valandą, praleistą su trejų metų sūnumi Louisu. Vėliau, kai auklė išveda mažylį pasivaikščioti, I.Schrageris su žmona Tania tradiciškai mėgaujasi kavos puodeliu.

Apie vienuoliktą valandą skuba į treniruotę. Vėliau verslininkas pasineria į žemiškus malonumus. Su žmona mėgsta apsilankyti ekologiškų produktų turgavietėje.

Po to jis mielai vaikštinėja Brodvėjaus gatvėmis, vis pasigroži Viliamsbergo vaizdais.

„Užaugau Brukline, todėl čia jaučiuosi kaip namie. Kadangi mano žmona Tania – buvusi balerina, vakarą dažniausiai praleidžiame Niujorko balete arba teatre „The Joyce“. Jos dėka esu dažnas Niujorko filharmonijos svečias“, – sakė jis.

Viena I.Schragerio aistrų – skaniai pavalgyti. Kad atrastų ką nors nauja, vyras stengiasi lankytis neįprastose, naujose, dar neišpopuliarėjusiose vietose.

„Štai picerija „Franny’s“ Viliamsberge kukli, tačiau jų picos pačios skaniausios! Taip pat atradau puikų kinų restoraną „Han Dynasty“ ir buvau maloniai nustebintas aštraus patiekalo „Sichuan Tofu“, – pasakojo garsenybė.

Verslininkas pripažįsta, kad kartais mėgsta sulaužyti savo paties taisyklę ir neatrastų vietų paieškas iškeičia į senas, bet jau patikrintas vietas. Jis mėgsta užklysti į pamėgtą modernų restoraną „Jean Georges“, kuriame ruošiamas nepaprastai skanus maistas.

Tik atradęs ką nors nauja, paskanavęs dar nevalgytų patiekalų, su žmona Tania apie vienuoliktą valandą vakaro verslininkas grįžta namo ir laukia atvažiuojančių dukterų.

Sekmadienis I.Schrageriui – šeimos laikas. Priešpiečiai su artimiausiais žmonėmis svarbesni už bet kokius kitus reikalus. Šią dieną jų namuose net šeimininkauja specialiai pasamdytas virtuvės virtuozas.

Jeigu šeima išsivažinėja savais keliais, I.Schrageris vaikštinėja ir vienas po galerijas. Vakaro poilsiui verslininkas renkasi jaukų pasisėdėjimą namie arba restoraną „Il Buco Alimentari & Vineria“.

„Privalau atsigauti po sunkios darbų savaitės – tik taip būnu pasiruošęs sunkiam pirmadieniui“, – prisipažino I.Schrageris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.