Šokiruojantys Holivudo žvaigždės C.Diaz pareiškimai

Holivudo žvaigždės Cameron Diaz (41 m.) buvusius mylimuosius sunku suskaičiuoti dviejų rankų pirštais. Tarp jų – garsūs aktoriai, muzikantai, modeliai. Tačiau neseniai aktorė pribloškė savo gerbėjus pareikšdama, kad ją traukia dailiosios lyties atstovės.

Puikiai atrodanti Holivudo žvaigždė C.Diaz neslepia daug vargstanti, kad išlaikytų dailias kūno linijas.<br>AP nuotr.
Puikiai atrodanti Holivudo žvaigždė C.Diaz neslepia daug vargstanti, kad išlaikytų dailias kūno linijas.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 21, 2014, 3:48 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:45 PM

Gegužės mėnesio žurnalo „Glamour” viršelį papuošianti C.Diaz atvirame interviu išrėžė, kad lesbietiškų polinkių turi visos moterys.

„Manau, moterys yra tiesiog nuostabios, ir tikiu, kad tam tikru lygiu mus visas traukia kitos moterys.

Vertinti kitos moters grožį ir jausti su ja ryšį yra normalu”, – teigė aktorė, kurios herojė filme „Kita moteris” (The Other Woman) keršys vyrams.

Šokiruojantys pareiškimai

Apie ypatingą ryšį su moterimis žavioji juostų „Pakvaišę dėl Merės”, „Čarlio angelai” ir „Vanilinis dangus” žvaigždė yra prasitarusi ir gerokai anksčiau.

Dar 2010 metais aktorė savo gerbėjus šokiravo pareikšdama, kad ją traukia moterys, tačiau ji nelaiko savęs lesbiete.

Internautai svarstė, kad tokie pareiškimai – tik kerštas vyrams, kurių jausmais žvaigždė seniai nusivylė.

Jei ne šie prisipažinimai, karštakrauję Holivudo gražuolę, turėjusią daugybę partnerių, būtų galima vadinti širdžių daužytoja, tačiau ji iki šiol nebuvo nė karto ištekėjusi ir neturi vaikų.

Į penktą dešimtį įkopusi C.Diaz, atrodo, yra nepavaldi ne tik laikui, bet ir romiam gyvenimo būdui.

Ji iki šiol didžiuliu greičiu laksto automobiliu, plaukioja burlente, maukia tekilą, svaidosi stipriais žodžiais (tiesą sakant, keikiasi kaip vežikas) ir bent kol kas neplanuoja turėti šeimos ar tapti motina.

Per dieną – 20 cigarečių

C.Diaz daug metų buvo užkietėjusi rūkalė – per dieną surūkydavo 20 cigarečių, o kartais pasimėgaudavo ir stipriu cigaru (gali būti, kad šiam pomėgiui įtakos turėjo ir kubietis tėvas).

Neseniai moteris ryžosi atsikratyti šio žalingo įpročio. „Baiminuosi, kad rodau netinkamą pavyzdį savo gerbėjams”, – paaiškino ji.

Vis dėlto vienoje televizijos laidoje aktorė įtikinėjo, kad retsykiais surūkoma cigaretė negali nieko pražudyti. Esą dietinė kola kur kas labiau kenkia sveikatai.

Ši žvaigždės frazė sukėlė audringą kai kurių gydytojų reakciją.

Dievina nesveiką maistą

Holivudo gražuolė neslepia daug vargstanti, kad išlaikytų dailias kūno linijas. Įdomu tai, kad daugiausia jėgų atima ne kūno rengybos pratimai, o mėginimai atsispirti nesveikam maistui – aliejuje keptoms bulvėms ir mėsainiams.

„Kai einu pro greitojo maisto restoraną, mano skrandis lyg tyčia pradeda kaukti iš alkio. Norisi užeiti ir užsisakyti kalną to šlamšto.

Esu priklausoma nuo nesveiko maisto. Laimė, paprastai tokiomis akimirkomis nugali sveikas protas”, – apie savo silpnybes atviravo C.Diaz.

Holivudo žvaigždė nebijo prisipažinti, kad darbas prieš kameras – vienas pagrindinių motyvų kovoti su šia pagunda ir rūpintis savo išvaizda.

Pastaruoju metu dažniau į sporto klubą užsukti jai reikėjo ir dėl vaidmens romantinėje komedijoje „Kita moteris”, kurioje ji sukūrė gražuolės viliokės vaidmenį.

Neištikimų vyrų košmaras

Režisieriaus Nicko Cassaveteso romantinė komedija „Kita moteris” pasakoja apie moteris, kurios susivienija, kad pričiuptų neištikimą vyrą.

C.Diaz herojė išsiaiškina, kad jos vaikinas yra vedęs. Ji susipažįsta su kazanovos žmona ir drauge ima regzti saldų keršto planą.

Ši romantinė komedija turėtų tapti tikru košmaru visiems neištikimiems stipriosios lyties atstovams, neretai tampantiems silpnąja lytimi.

Juostoje taip pat vaidina Kate Upton, Leslie Mann ir egzotiškoji reperė Nicki Minaj.

Vis dėlto, kino specialistų ir kritikų nuomone, pagrindinis „Kitos moters” magnetas – žavioji C.Diaz.

Išbandė botulino injekcijas

Aktorė ne kartą viešai piktinosi, kad dėl visuomenę apėmusio jaunystės kulto nė 30-ies nesulaukusios moterys yra priverstos naudoti priemones nuo raukšlių. Šiai baisiai, kaip tvirtina C.Diaz, tendencijai neatsispyrė ir ji.

Televizijos laidoje „Entertainment Tonight” aktorė prisipažino, kad norėdama paslėpti raukšleles sykį išbandė botulino injekcijas.

„Esu išmėginusi botuliną, bet veidrodyje išvydusi keistą savo veidą nusprendžiau, kad nenoriu taip atrodyti. Geriau sensiu, nei matysiu svetimą veidą”, – sakė C.Diaz.

Holivudo žvaigždė teigė jau pripratusi prie raukšlių, kurių vis daugėja.

„Nekvaršinu sau dėl to galvos”, – kalbėjo aktorė.

Išsiblaškiusi blondinė

Vargu ar reikia stebėtis, kad C.Diaz vaidmenis, kuriamus komedijose, lydi sėkmė. Aktorė ir tikrame gyvenime nuolat patenka į komiškas situacijas.

Kai ji beviltiškai vėluodama bando užsirišti batų raištelius, šie būtinai nutrūksta. Dažydamasi blakstienas šepetėliu pataiko sau į akį.

C.Diaz dėl savo kaltės net keturis kartus buvo susilaužiusi nosį.

„Nieko nepadarysi – esu tipiška blondinė”, – sutrikusi šypteli aktorė, kai kas nors nusistebi dėl ją nuolat ištinkančių nelaimių.

Aktorė iki šiol prisimena, kaip būdama 15-metė gavo vaidmenį Chucko Russello fantastinėje komedijoje „Kaukė”, kuri pasirodė 1994-aisiais.

Tuomet tirtanti iš laimės paauglė nedrąsiai paklausė prodiuserio: „Ar mano tėvai galės kur nors pamatyti šį filmą?”

Nesunku įsivaizduoti, kaip ji turėjo apsidžiaugti išgirdusi atsakymą: „Visuose kino teatruose.”

Mylimųjų – būrys

- C.Diaz gyslomis tekantis karštas kubietiškas kraujas padarė įtaką ir jos asmeniniam gyvenimui.

- Penkerius metus aktorė bendravo su prodiuseriu Carlosu de la Torre.

- Su kolega Mattu Dillonu ji ištvėrė dvejus metus.

- Po skandalingų skyrybų gražuolė užmezgė santykius su aktoriumi ir muzikos grupės „30 Seconds to Mars” atlikėju Jaredu Leto. Jis atpratino C.Diaz nuo mėsos, sudomino folkroku ir dvasine praktika. Poros romanas truko ketverius metus.

- Holivudo žvaigždė pernelyg nesielvartavo – greitai susižavėjo 11 metų jaunesniu dainininku Justinu Timberlake’u.

- Juos siejo tie patys pomėgiai – burlentės, disko klubai, kompiuteriniai žaidimai.

- Po ketverių metų draugystės C.Diaz ir J.Timberlake’as pasuko savo keliais.

- Vėliau Holivudo žvaigždė paguodos ieškojo britų modelio Paulo Sculforo ir profesionalaus beisbolo žaidėjo Alexo Rodriguezo draugijoje.

- C.Diaz buvo nusitaikiusi ir į gražuolį „Saulėlydžio” aktorių Robertą Pattinsoną, bet jis tuo metu susitaikė su mylimąja Kristen Stewart.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.