Jay Z ir Beyonce atsisakė dalyvauti K.Westo vestuvėse

Pompastiškiausiose šių metų vestuvėse, per kurias aukso žiedus sumainys reperis Kanye Westas ir jo sužadėtinė, pramogų pasaulio žvaigždė Kim Kardashian, neabejotinai dalyvaus ir būrys garsiausių šių dienų įžymybių. Tačiau galimybė dalyvauti prabangioje ceremonijoje sužavėjo toli gražu ne visus – kvietimo atsisakė geras K.Westo bičiulis Jay Z ir jo žmona Beyonce.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 22, 2014, 5:31 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 12:34 PM

Įžymi pora nusprendė nedalyvauti tuoktuvių ceremonijoje dėl vienos paprastos priežasties – jie nieku gyvu nenori pasirodyti per abejotinos reputacijos realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“, kurį stebi milijonai žmonių visame pasaulyje.

Kaltę dėl nedalyvavimo vestuvėse pora nusprendė užglaistyti savaip – Jay Z planuoja atseikėti daugiau kaip 400 tūkst. litų nuomojamai jachtai, kuria K.Westas ir jo būsima žmona galės mėgautis per savo medaus mėnesį.

Lyg to būtų maža, Jay Z artimam bičiuliui rengia milžinišką bernvakarį ir žada tokias prabangias priešvedybines linksmybes, kokių dar nė vienas jaunikis nėra regėjęs.

Reperiai Jay Z ir K.Westas – geri draugai jau daugelį metų, tad nenuostabu, kad ir jų mylimosios tarpusavyje palaiko dalykiškus ryšius. Visai neseniai Kim ir Beyonce buvo pastebėtos besišnekučiuojančios vienoje dermatologijos klinikoje.

Tiesa, sklando kalbos, kad Beyonce netryško noru bendrauti su K.Westo mylimąja. Įžymybių susitikimą stebėjusi moteris tikina, kad K.Kardashian neslėpė susijaudinimo išvydusi Beyonce ir, rodos, net pataikavo. Tačiau, pasak liudininkės, popmuzikos dievaitė Beyonce atrodė taip, lyg nenorėtų turėti nieko bendra su skandalingąja pramogų pasaulio žvaigžde ir kaip įmanydama stengėsi laikytis atstumo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.