Atlikėja D.Lovato paviešino nuotrauką be makiažo

Pastaruoju metu popmuzikos atlikėjos Demi Lovato darbotvarkė yra tokia įtempta, kad laiko miegui ne visuomet užtenka. Įsibėgėjus „Neon Lights“ koncertiniam turui 21-erių žvaigždė migruoja iš vieno miesto į kitą, neleisdama sau atsikvėpti. Vis dėlto net ir patiems atkakliausiems kartais reikia poilsio minutės – trečiadienį D.Lovato paviešino nuotrauką be makiažo, kurioje puikiai matosi nuovargio žymės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-04-26 10:24, atnaujinta 2018-02-14 11:58

Be ryškių lūpų dažų ir išraiškingai padažytų akių Demi atrodo kone neatpažįstama – visai kitokia, nei gerbėjai įpratę matyti ją ant scenos – kuklesnė ir paprastesnė. Natūraliu grožiu suspindusi, vos tik iš miegų pabudusi atlikėja vis dėlto atrodo pavargusi ir liūdna. O liūdėti išties yra ko.

Visai neseniai D.Lovato atsidūrė skandalo dėl nuotraukų su nuogybėmis centre – į internetą buvo nutekinti atvaizdai, kuriuose dainininkė matoma neva pozuojanti aktams.

Atrodo, kad kai kuriose nuotraukose D.Lovato pozuoja visiškai nuoga, o kitose ji įamžinta lovoje su savo vaikinu, aktoriumi Wilmeru Valderrama (Vilmeru Valderama). Vienoje nuotraukoje ji gundomai kanda jam į lūpą.

D.Lovato nepaaiškino, kaip tos nuotraukos atsidūrė internete, bet šeštadienį Twitter.com paskelbė tokią žinutę: „Soy fuerte. Soy luchadora. Asi que no me subestimen“. Išvertus tai reiškia: „Aš stipri. Aš esu kovotoja. Tad nenuvertinkit manęs“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.