Princo George'o viršelio nuotrauka – pakoreguota kompiuteriu

Sakoma, kad kiekvienai pelėdai savo pelėdžiukas gražiausias. Posakį galėtų patvirtinti ir princas Williamas su žmona Catherine. Pasaulį apskriejusios mažojo princo nuotraukos, kai jis su tėvais keliavo į Australiją ir Naująją Zelandiją, nepaliko abejingų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 27, 2014, 5:56 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:49 AM

Tačiau žurnalo „US Weekly“ redaktoriams devynių mėnesių George'as, matyt, pasirodė ne toks gražus, koks turėtų būti.

Mat neseniai jo nuotrauką, kuri papuošė žurnalo viršelį, pakoregavo kompiuterinėmis programomis.

„Daily Mail“ rašo, kad viršelio nuotraukoje 9 mėnesių George'o veidukas yra pašviesintas ir parausvintas, o akys – kur kas žalesnės, nei iš tiesų. Pakoreguoti ir mažylio plaukai bei antakiai.

Vis dėlto „US Weekly“ - ne vienintelis žurnalas, pataisęs kūdikio nuotrauką. Tą patį padarė ir žurnalas „OK!" su savo viršelio nuotrauka, kurioje - karališkasis kūdikis. „OK!“ fotomeistrai čia ne tik pašviesino George'o akių baltymus ir „pašukavo“ plaukus, bet ir apvertė nuotrauką. Originalioje nuotraukoje mažylis pasisukęs į dešinę, o ant viršlio - į kairę pusę.

Karališkojo kūdikio gerbėjai socialiniuose tinkluose yra pasipiktinę tokiu redaktorių elgesiu. Žmonės diskutuoja apie nuotraukų koregavimo ribas. Ar jos peržengtos, kai tobulinamos vos 9 mėnesių kūdikio nuotraukos?

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.