Kelias į mados olimpą dizainerei V.Beckham nebuvo rožėmis klotas

Kelias į mados pasaulio olimpą vienai sėkmingiausių Didžiosios Britanijos dizainerių ir garsaus futbolininko Davido Beckhamo žmonai Victoriai nebuvo rožėmis klotas. Nors moteris pripažįsta, kad žinomas vardas išties pasitarnavo siekiant karjeros aukštumų, aplinkiniai buvusiai atlikėjai vis dėlto pranašavo skaudų žlugimą sulig pirmuoju žingsniu mados pramonėje.

Kelias į mados olimpą dizainerei V.Beckham nebuvo rožėmis klotas.<br>„The Business Of Fashion“ nuotr.
Kelias į mados olimpą dizainerei V.Beckham nebuvo rožėmis klotas.<br>„The Business Of Fashion“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 28, 2014, 1:22 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 11:13 AM

„Žmonės juokėsi. Jie netikėjo, kad man pavyks. Tik kol jie juokėsi, aš atkakliai klojau pamatus savo būsimai karjerai – verslui, kurį sėkmingai valdau šią dieną“, – žurnalui „The Business Of Fashion“ teigė V.Beckham.

Ir štai dabar dizainėrės klientų sąraše puikuojasi tokie skambūs vardai kaip supermodelis Miranda Kerr, aktorės Rachel Weisz, Jada Pinkett Smith, Anne Hathaway, atlikėja Beyonce ir daugelis kitų.

Nors kultinės britų grupės „Spice Girls“ narė V.Beckham – pasaulinio lygio žvaigždė, savo dirbtuvėse ji – tokia pati paprasta, kukli moteris, kaip ir jos darbuotojai.

„Niekas nesielgia su manimi kaip su įžymybe – mūsų biure visi lygūs“, – teigia dizainerė.

Buvusiai garsiai atlikėjai prireikė tik penkerių metų, kad jos prekės ženklas „Victoria Beckham“ taptų žinomas visame pasaulyje. Ji kuria drabužius, įvairius aksesuarus – krepšius, rankines, saulės akinius. Kolekcijos demonstruojamos Niujorko mados savaitės metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.