Ši medžiaga yra skirta vyresniems nei 18 metų skaitytojams.
Ar jums jau yra 18 metų?
Ne

Dainininkė Rihanna žurnalo viršelyje apnuogino spenelius

Seksualioji dainininkė Rihanna antradienį išpildė ne vieno savo gerbėjo svajonę. Erotiškomis fotosesijomis pagarsėjusi atlikėja šįkart pralenkė visas jas – socialiniuose tinkluose pasidalijo naujo prancūzų žurnalo „Lui“ viršeliu, kuriame demonstruoja visiškai nuogas krūtis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2014, 9:36 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:55 AM

Su skrybėlaite, bet be liemenėlės, su taure rankoje – ir šįkart, kitaip nei paprastai, neprisidengusi krūtų delnais. Tokia Rihanna žvelgia į „Lui“, kuriam, beje, neseniai apsinuogino ir lietuvių manekenė Edita Vilkevičiūtė, skaitytojus. Fotografo Mario Sorrenti nuotrauka atkartoja 1972-aisiais išleisto žurnalo numerio viršelį.

Dainininkė netrukus pašalino šią nuotrauką, tačiau internete jau kilo tikra audra – galima pamatyti ir kitas žurnalui skirtos fotosesijos nuotraukas, kuriose Rihanna įsiamžino dar atviresnėmis pozomis.

Netrukus „nulūžo“ ir oficialus žurnalo puslapis internete – tikriausiai neatlaikė milijonų žmonių, norinčių pamatyti šias nuotraukas, prisijungimų.

Anksčiau atlikėja yra atmetusi ne vieno žurnalo pasiūlymą pozuoti tiek apsinuoginus. Tačiau šįsyk nusprendė nebeslėpti savo kūno grožio. Daugiau nuotraukų galite pamatyti čia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.