Princas Harry išsiskyrė su savo mergina C.Bonas

Viešumoje vis dažniau pasirodantys kartu princas Harry ir Cressida Bonas pasuko skirtingais keliais, skelbia people.com.

Princas Harry ir C.Bonas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Princas Harry ir C.Bonas.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 29, 2014, 10:56 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:53 AM

29-erių princas ir 24-erių Cressida kartu praleido dvejus metus. Pasak leidinio, princas neseniai išsipasakojo savo draugams, kad su Cressida viskas buvo ne taip gerai.

„Ji pasirodė per daug reikalaujanti. Jis suprato, kad nieko nepavyks“, – people.com cituoja artimą princo draugą.

Cressida ir princas Harry vis dažniau ėmė pasirodyti kartu reginiuose.

Vieši karališkosios šeimos narių pasirodymai paprastai būna iš anksto gerai suplanuoti,todėl imta spėlioti, kad princo Harry ir jo draugės santykiai tapo oficialūs.

Princas Harry, kuris yra jaunesnysis sosto įpėdinio princo Charleso ir princesės Dianos sūnus, neseniai baigė tarnybą oro pajėgose, kur jis buvo armijos straigtasparnių antrasis pilotas šaulys, ir ėmėsi kariškių atminimo renginių organizavimo Londone.

Sklindo kalbos, kad princas ruošiasi kurti šeimą, kaip ir jo brolis princas Williamas, kuris 2011 metais vedė Kate Middleton ir praėjusią liepą susilaukė sūnaus princo George'o.

Pirmą kartą apie Harry draugystę su C.Bonas žiniasklaida pranešė 2012 metų liepą, nors pora ilgą laiką vengė fotografų ir į renginius atvykdavo ir iš jų išvykdavo atskirai.

Laikrašis „Daily Mail“ netgi skelbė, kad princas Harry šią vasarą ketina pakviesti savo draugę atostogauti su karališkosios šeimos nariais.

Jo senelė karalienė Elizabeth II vasaros atostogas tradiciškai leidžia privačiame Balmoralo dvare Škotijoje, todėl jos kvietimas prisijungti prie šeimos būtų oficialus princo ir jo mylimosios santykių pripažinimo ženklas.

C.Bonas, kurią, kaip pranešama, su princu supažindino jos draugė ir princo pusseserė princesė Eugenie, yra kilusi iš bohemiškos, bet akivaizdžiai kilmingos šeimos.

Jos motina yra ledi Mary-Gaye Curzono, septintajame dešimtmetyje aktyviai dalyvavusi Londono aukštuomenės renginiuose, o jos senelis, Ricahrdas Curzonas, buvo grafas ir karaliaus Edwardo VII krikšto sūnus, rašo „Daily Telegraph“.

M.G.Curzon buvo ištekėjusi keturis kartus. C.Bonas yra jos duktė iš trečios santuokos su verslininku Jeffrey Bonasu, kuris dabar yra galanterijos gaminių kompanijos „MacCulloch & Wallis“ vadovas.

Informacijos apie pačią C.Bonas yra nedaug, tačiau pranešama, kad ji mokėsi šokio Lidso universitete Šiaurės Anglijoje, o dabar užsiima rinkodara Londone.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.