R.Ora – naujas prabangių mados namų „Roberto Cavalli“ veidas

Britų popmuzikos

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 30, 2014, 12:43 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:49 AM

Hito „R.I.P.“ atlikėja, kuri anksčiau reklamavo DKNY ir Madonnos „Material Girl“, pastaruoju metu Instagram.com erzino gerbėjus būsimu „siurprizu“. Tarp jos paskelbtų nuotraukų buvo tokia, kurioje ji įsiamžinusi Niujorke, su garsiojo dizainerio žmona ir verslo partnere Eva Cavalli.

Soulo dainininkas Maxwellas, kuris šeštadienį padarė tas nuotraukas, patvirtino naujienas paskelbdamas savo nuotrauką su R.Ora ir E.Cavalli, prie kurios prirašė: „Sveikinimai @eva_cavalli ir (fotografui) @francescocarrozzini už nuostabią @ritaora cavalli r/ž (rudens/žiemos) kampaniją #cavallifriends“.

Grupė vėliau naująjį bendradarbiavimą atšventė vakariene restorane „Omar's“ Manhatano Vest Vilidže, kur prie jų prisidėjo repo magnatas Russellas Simmonsas.

Kontraktas su Roberto Cavalli atsirado netrukus po to, kai R.Ora Koučelos muzikos festivalyje Kalifornijoje pasirodė su permatoma juoda šio dizainerio suknele. Tai nebus pirmas dainininkės darbas mados pasaulyje – ji taip pat turi pristatyti savo pirmą liniją su „Adidas Originals“, o neseniai pristatė savo kolekciją britų kosmetikos firmai „Rimmel“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.