Nuogo kūno kultas: žvaigždės, apsinuoginusios viršeliams

Žvaigždės nuolat nori nustebinti savo gerbėjus puošniais dizainerių rūbais. Apsinuoginti žurnalo viršeliui išdrįsta ne visi, tačiau pastangos visada, nesvarbu, teigiamai ar neigiamai, bet tikrai lieka pastebėtos ir įvertintos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 1, 2014, 12:15 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 10:36 AM

Daugybė užsienio žvaigždžių yra apsinuoginusios žurnalų viršeliams, nepriklausomai ar jos kūnas tobulas, ar ji laukiasi vaikelio. Siūlome peržvelgti keletą žurnalų viršelių, ant kurių puikuojasi garsios ir skandalingos moterys.

Po to, kai dainininkė Rihanna socialiniuose tinkluose pasidalino prancūzų žurnalo„Lui“ viršeliu, kilo daugybė diskusijų. Tai ne pirmoji dainininkės nuotrauka, kurioje ji nuoga, tačiau šįkart atlikėja demonstravo visiškai nuogas savo krūtis, rankoje laikanti taurę. Ši nuotrauka pasklido it žaibas po visą spaudą – Rihanna išpildė savo gerbėjų svajonę.

Skandalais ir kuklumu tikrai nepasižyminti dainininkė Miley Cyrus vokiečių žurnalą „Vogue“ taip pat papuošė savo nuogu kūnu, įkūnijusi dar jaunystėje dainininkę Madonną.

Seksualioji aktorė Eva Langoria neatsiliko nuo nuogo kulto mados. Ispaniškui žurnalui „Elle“ Kalėdoms nuogą kūną papuošė „Swarowski“kristalais.

Dainininkė Christina Aguilera įkūnijo nuogą kabareto šokėją ant vokiečių žurnalo „GQ“, avėdama ilgus odinius batus ir rankas seksualiai paslėpusi po tinklinėmis pirštinėmis.

Garsioji popmuzikos dainininkė Britney Spears netgi besilaukianti vaiko nuoga įsiamžino JAV madų žurnalui „Harper’s Bazaar“ viršeliui.

Neatsiliko dainininkė ir aktorė Jessica Simpson. Besilaukianti dukrelės nusifotografavo „Elle “ viršeliui prisidengusi dešine ranka krūtis, o kairiąja – pilvą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.