J.Lopez atsisako minties apie plastines operacijas

Milijonai, glūdintys populiariausių įžymybių banko sąskaitose neabejotinai suteikia unikalią galimybę problemines kūno zonas modeliuoti keliais skalpelio pjūviais. Tačiau dailiausio užpakaliuko pasaulyje savininkė Jennifer Lopez prisipažįsta niekuomet nesutiksianti atsiduoti į plastikos chirurgo rankas ir tvirtina, kad pavydėtinos jos kūno formos – stiprios valios ir daugybės pastangų vaisius.

J.Lopez atsisako minties apie plastines operacijas.<br>AOP nuotr.
J.Lopez atsisako minties apie plastines operacijas.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 3, 2014, 11:57 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 9:13 AM

„Mane gąsdina mintis apie plastines operacijas ir niekuomet nesiryžčiau tam. Tačiau darau viską, kad mano kūnas atrodytų puikiai. Manau, kad derinant sveiką mitybą ir fizinį aktyvumą galima pasiekti ne ką prastesnių rezultatų“, – per interviu su „2dayFM“ teigė J.Lopez.

Nepriekaištingų kūno formų dviejų vaikų mama taip pat prisipažįsta kartais nuklystanti nuo kelio, juk net ir pirmo ryškumo žvaigždės retsykiais užsigeidžia nesveiko maisto.

„Žinoma, pasitaiko dienų, kai leidžiu sau išties sočiai ir riebiai pavalgyti. Tačiau tuomet ir rengiuosi atitinkamai, kad pažvelgus į veidrodį akių nebadytų šiek tiek išpampęs pilvukas“, – prisipažino atlikėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.