„Aukščiausios pavaros“ žvaigždę J.Clarksoną užgriuvo bėdų lavina

„Aukščiausios pavaros“ (angl. „Top Gear“) žvaigždei Jeremy Clarksonui dabar tamsus laikotarpis. Vos prieš kelias dienas jo karjera pakibo ant plauko dėl rasistiškos vaikiškos skaičiuotės, o pirmadienį paaiškėjo, kad jo žmona Frances padavė prašymą skirtis po 21 santuokos metų, rašo britų portalas dailymail.co.uk.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 5, 2014, 12:22 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:53 AM

Spėjama, kad pagrindinė skyrybų priežastis – milijonieriaus televizijos žvaigždės Jeremy neištikimybė. Kalbama, kad J.Clarksonas užmezgė romaną su Phillipa Sage.

Jeremy ir Frances atskirai gyvena jau trejus metus. Tačiau jie nuolat kartojo, kad stengiasi dėl santuokos, eidavo kartu į viešus renginius.

Prieš mėnesį Frances su geriausiu draugu išvyko paatostogauti į Maljorką. Slaptas šaltinis patikino dailymail.co.uk korespondentą, kad per šią išvyką Frances atšventė skyrybų su Jeremy pradžią.

„Visi jos draugai laukė kelis metus, kol ji tai padarys (išsiskirs, - red. pastaba). Galiausiai, ji tai padarė“, - patikino informatorius.

J.Clarksonui artimas šaltinis neigė, kad milijonierius išsiskyrė su žmona. Tačiau kai klausimas buvo patikslintas, ar vyksta skyrybų procesas, informatorius atsakė: „skiriasi ir išsiskyrė – tai du skirtingi dalykai“.

Jei pora išsiskirs, Jeremy savo antrajai žmonai Frances turės sumokėti solidžią sumą, nes F.Clarkson atliko ne tik žmonos, bet ir jo vadybininkės pareigas. Šeimai artimi asmenys yra įsitikinę, kad visko savo gyvenime Jeremy pasiekė tik Frances dėka.

Vien pernai iš „Aukščiausios pavaros“ Jeremy uždirbo 14 mln. svarų.

Pora turi dvi dukteris ir sūnų, tačiau jų santuoka nebuvo pavyzdinė jau daug metų. 2002 metais paparacai užfiksavo J.Clarksoną besibučiuojantį su kolege. 2011 metais Jeremy pričiuptas besibučiuojantis su renginių organizatore Ph.Sage.

J.Clarksonas neigė romaną ir tikino, kad tai buvo tik draugiškas pakvailiojimas. Dar Jeremy neigė išsikraustęs iš savo šeimos namų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.