Kodėl aplink J.Aniston nuolat sklando kalbos apie nėštumą?

Pastaruoju metu Holivudo aktorė Jennifer Aniston ir jos sužadėtinis Justinas Therouxas nuolat pakliūna į žiniasklaidos akiratį. Vieną dieną sklando gandai apie byrančius santykius, kitą – apie būsimas vestuves. Vis dėlto didžiausio dėmesio sulaukia kalbos apie tariamą aktorės nėštumą. Tik štai pati J.Aniston puikiai nutuokia, kas paskatina šių kalbų atsiradimą.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 5, 2014, 6:25 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 7:27 AM

„Justinas ruošia neįtikėtinus patiekalus. Aš ypač mėgstu jo gamintus makaronus su įvairiais padažais. Tiesiog einu iš proto. Ir aš neturiu tiek valios, kad atsisakyčiau jo ruošto maisto, priešingai – valgau, kiek tik telpa. Štai priaugu keletą kilogramų, ir kaip mat pasklinda gandai, kad laukiuosi“, – teigia J.Aniston.

Per interviu su žurnalu „7days“ aktorė taip pat prisipažino neskubanti nustatyti vestuvių datos, mat jie su J.Therouxu ir dabar jaučiasi kaip susituokę, ir pridūrė, kad jų gyvenimas yra toks pat paprastas kaip ir kitų žmonių.

„Mes esame paprasti, kuklūs žmonės, kaip ir visi kiti. Dirbame, pykstamės, taikomės – gyvename normalų gyvenimą. Ir jis, beje, tikrai nėra toks pompastiškas ir glamūrinis, kaip, kad daugelis mano“, – prisipažino aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.