K.Kardashian prieš vestuves surengė dovanų nuotakai vakarėlį

Kim

K.Kardashian ir K.Westas.<br>"Scanpix" nuotr.
K.Kardashian ir K.Westas.<br>"Scanpix" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

May 12, 2014, 6:25 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:02 AM

33 metų realybės televizijos žvaigždė už trejais metais vyresnio K.Westo turi ištekėti gegužės 24 dieną Paryžiuje ir jai likusias netekėjusios moters dienas atšventė puota su garsiais draugais ir šeima.

Tarp svečių, pakviestų į viešbutį „Peninsula Hotel“, buvo būsimosios nuotakos seserys Khloe ir Kourtney, mama Kris Jenner, dainininkė Ciara, realybės televizijos žvaigždė Larsa Pippen ir aukštuomenės atstovė Brittny Gastineau.

Kaip pranešama, vakarėlis Paryžiaus tema turėjo vykti viešbutyje „Beverly Hills“, bet Kim Kardashian nusprendė jį boikotuoti dėl to, kad jo savininkas, Brunėjaus sultonas Hassanalas Bolkiah, savo šalyje įvedė įstatymą, pagal kurį, be kitų dalykų, numatomos mirties bausmės gėjams užmėtant akmenimis.

Taip K.Kardashian prisidėjo prie Ellen DeGeneres, Jay Leno, Sharon Osbourne ir kitų garsenybių, kurios pažadėjo boikotuoti sultono viešbučius, kol tas įstatymas bus atšauktas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: komendantinių pratybų užkulisiai