„Eurovizijos“ nugalėtoja C.Wurst parodė savo namus ir mylimąjį

Ryškiausia ir prieštaringiausiai vertinama šių dienų žvaigždė – barzdotoji „Eurovizijos“ nugalėtoja Conchita Wurst (tikrasis vardas Tomas Neuwirthas). Jos gerbėjams tapo įdomu, ką ji valgo, kur miega, su kuo miega. Šlovės spinduliuose besimaudanti Conchita atvira ir nieko neketina slėpti. Jos namai - tai pat be paslapties šydo.

Conchita Wurst su mylimuoju Jacques Patriaque atvėrė savo prabangaus buto duris.<br>AOP nuotr.
Conchita Wurst su mylimuoju Jacques Patriaque atvėrė savo prabangaus buto duris.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-14 17:14, atnaujinta 2018-02-13 22:57

Tačiau prieš leidžiantis į turą po Conchitos namus dera paminėti, kad ji turi dvi gyvenimo istorijas.

Pirmoji pasakoja, kad T.Neuwirthas gimė 1988 metų lapkričio 6 dieną Gmundene netoli Zalcburgo. Savo gimtojoje Austrijoje jis yra gerai žinomas nuo 2006 metų, kai dalyvavo talentų šou „Starmania“.

Persirengęs moterimi, T.Neuwirthas pirmą kartą scenoje pasirodė 2011-aisiais – dalyvaudamas talentų šou. Sukūręs alter ego C.Wurst jis veikiai išgarsėjo.

Conchita turi atskirą biografiją. Ji gimė Kolumbijoje, teatro režisieriaus Alfredo Knacko von Wursto šeimoje. Conchita ištekėjo už prancūzų atlikėjo Jacques Patriaque.

Šioje istorijoje yra tik vienas realus faktas – Conchitos mylimasis Jacques. Atlikėja su juo iš tiesų gyvena savo apartamentuose Vienoje. Jiedu dažnai kartu matomi viešuose renginiuose. 

Vis dėlto dvi atskiros vieno žmogaus biografijos reiškia ir dvi meilės istorijas. Pasirodo, Jacques - tik Conchitos mylimasis, štai T.Neuwirthas turi kitą mylimąjį. Jo Tomas niekada visuomenei nepristatė ir slepia jo vardą.

Efektingos išvaizdos austrų transvestitas su ilgais juodais plaukais, pabrėžtu moteriškumu ir lygiai taip pat į akis krintančia juoda barzda įsileido fotografus į savo namus.

Seksualia juoda suknele pasipuošusi Conchita surengė žaismingą fotosesiją prabangiuose savo apartamentuose. Vėliau, iškeitusi suknelę į bikinį, „Eurovizijos“ nugalėtoja pozavo sūkurinėje vonioje, įrengtoje ant pastato stogo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.