A.Baldwinas išliejo pyktį ant jį sulaikiusio policininko

Niujorke policininkas sulaikė Alecą Baldwiną dėl važiavimo

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

May 14, 2014, 12:28 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 11:27 PM

Antradienį aktorius „Twitter“ liejo savo pyktį ant Niujorko policininkų, kurie jį buvo sulaikę dėl važiavimo dviračiu priešinga eismui kryptimi.

56 metų aktorius, kuris garsėja viešais įtūžio priepuoliais, pasipiktino tuo incidentu Manhatano Fletirono rajone. A.Baldwinas, kuris gyvena netoliese, Grinič Vilidže, buvo surakintas antrankiais ir gavo du šaukimus į teismą – dėl chuliganizmo ir važiavimo priešinga kryptimi vienos eismo krypties gatvėje, sakė Niujorko policijos departamento atstovas.

Aktorius netrukus buvo paleistas, bet į incidentą reagavo virtine piktų žinučių „Twitter“.

„Pareigūnas Moreno, ženklelio numeris 23388, areštavo mane ir surakino mane antrankiais už važiavimą ne ta kryptimi 5-ojoje aveniu“, – rašė A.Baldwinas.

„Tuo tarpu fotografai prie mano namų IR VĖL baugino mano dukrą ir beveik sudavė jai kamera. Policija nedarė nieko. Niujorko miestas yra prastai valdomas kvailumo karnavalas, kuris desperatiškai trokšta pajamų ir labai nori kriminalizuoti elgesį, kuris kažkada buvo laikomas nepiktybiniu“, – rašė jis.

A.Baldwinas liepos 24 dieną turi atvykti į teismą, nurodė policija.

Šaltinis laikraščiui „New York Post“ sakė: „Kai jį sustabdė policija, jis neturėjo asmens dokumento, tad buvo surakintas antrankiais ir areštuotas“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.