N.Kidman antrą kartą užlipo ant grėblio - neatsispyrė botulinui

Dar pernai aktorė Nicole Kidman didžiavosi visiškai natūraliu savo grožiu. Po to ji neatsispyrė pagundai pasijauninti veidą – moteriai buvo suleista botulino toksino injekcijų. Rezultatas žvaigždei nepatiko ir ji nesidrovėjo apie tai paatvirauti.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 14, 2014, 3:36 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 11:04 PM

Tačiau antradienį pasirodžiusi ant Kanų kino festivalio raudonojo kilimo, Nikole vėl privertė plakti piktus liežuvius – nepanašu, kad žvaigždė, peikusi grožio procedūrą, sugebėjo jos atsisakyti. „Kartą paragavęs negali sustot? Mažų mažiausiai ji atrodo keistai patinusi“ – taip vienas kito klausinėjo jos gerbėjai, išvydę aktorę, kuri į Kanus atvyko pristatyti naujojo savo filmo „Grace of Monaco“.

Šviesiaplaukės paburkęs veidas pasimatė itin gerai tuo metu, kai ji nusišypsojo ją fotografuojantiems ir filmuojantiems žmonėms.

Anksčiau aktorė yra sakiusi, kad išbandžiusi botulino injekcijas labai jomis nusivylė – mat pakito jos veido išraiška.

„Man nėra tinkamos operacijos. Deja, išbandžiau injekcijas – džiaugiausi, kai baigėsi botulino toksino poveikis ir aš pagaliau vėl galėjau judinti savo veido raumenis“, – pernai kalbėjo N.Kidman.

Jos puikios išvaizdos paslaptimi tuomet tapo sveika mityba, griežtas režimas ir sportas.

„Esu visiškai natūrali. Naudoju apsaugą nuo saulės, nerūkau ir rūpinuosi savimi. Didžiuojuosi galėdama tai pasakyti. Kiekvienas žmogus su savo kūnu gali elgtis kaip tinkamas – aš nesu teisėja. Bet aš džiaugiuosi, kad buvau auklėta taip.

Esu šviesios odos, todėl negaliu būti saulėje. Kai buvau jaunesnė, tai man buvo košmaras, bet abar manau kitaip“, – prieš metus kalbėjo N.Kidman.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.