Aktoriaus G.Clooney sužadėtinės žiedas – už du milijonus

Aktoriaus George'o Clooney sužadėtinė teisininkė Amal Alamuddin pademonstravo savo sužadėtuvių žiedą. Londono oro uoste ją pavyko nufotografuoti dėvint žvaigždės dovaną – platinos žiedą su septynių karatų deimantu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 15, 2014, 3:03 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 10:02 PM

Savaitgalį A.Alamuddin praleido Majamyje su sužadėtiniu, kur dar kartą atšventė savo sužadėtuves. Šventėje Majamyje juos aplankė žvaigždės modelis Cindy Crawford ir grupės „U2“ lyderis Bono. Tik prieš kelias dienas ji grįžo atgal į savo gimtąjį Londoną.

Kalbama, kad šįkart 53 metų G.Clooney į savo santykius su 36 metų libaniečių kilmės humanitarine advokate žiūri itin rimtai – už sužadėtuvių žiedą, kurią mylimajai įteikė prieš kelis mėnesius, aktorius paklojo 450 tūkst. svarų sterlingų (beveik 2 mln. litų).

Aktorius ir teisininkė susitiko per labdaros renginį, tačiau tuomet, gavusi laiškelį su žvaigždės telefono numeriu, teisininkė atsisakė jį priimti. Tuomet aktorius Amal parašė elektroninį laišką kviesdamas susitikti, bet atsakymo turėjo palaukti net kelias dienas – moteris iškart nepuolė į glėbį gražuoliui aktoriui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.