Vakarėlių liūte tituluojama Rihanna itin dosni policininkams

Populiarioji atlikėja Rihanna yra viena iš tų įžymių žmonių, kuriuos apibūdinti kaip ekscentriškus ar arogantiškus tiesiog neapsiverčia liežuvis. Per Los Andželo „Clippers“ krepšinio rungtynes ji netyčia sudaužė šalia sėdėjusio ir nusifotografuoti norėjusio policijos tarnautojo mobilųjį telefoną. Steve'as Soboroffas nesitikėjo sulauksiąs atsiprašymo, tačiau, jo didžiai nuostabai, Rihanna atsilygino kur kas dosniau.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 16, 2014, 7:30 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 9:27 PM

S.Soboroffas nedrąsiai paprašė atlikėjos nusifotografuoti kartu, kai pamatė, kad jiedu abu ryši Los Andželo policijos departamento guminę apyrankę. Nepasididžiavusi Rihanna paėmė vyro telefoną ir, vos spėjusi padaryti nuotrauką, netyčia paleido jį iš rankų. To pasekmė – sudužęs telefono ekranas. Rihanna ne tik atsiprašė vyriškio, bet ir dar sykį tą patį padarė savo „Twitter“ paskyroje.

Dideli Los Andželo policijos darbuotojų paramos fondo atstovų nuostabai, visai netrukus jų sąskaita pasipildė net 25 tūkst. JAV dolerių. Be to, atlikėja paliko užrašą ant sudaužyto mobiliojo telefono tam, kad pardavus jį aukcione  gautos lėšos būtų paaukotos policijos darbuotojų paramos fondui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.