Aktoriaus J.Deppo trisdešimtmečio pokyčiai

50-erių aktorius Johnny Deppas vis dar tituluojamas vienu seksualiausių planetos vyrų. Ryškūs skruostikauliai, išraiškingos tamsios akys ir charizma pavergė moterų širdis dar prieš 30 metų.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 17, 2014, 4:44 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 8:13 PM

Nors jis jau nebe svajonių jaunikis – šiuo metu Johnny ruošiasi vestuvėms su mylimąja aktore Amber Heard – dailiosios lyties atstovių dėmesio jam netrūksta.

Aktyviai tebesifilmuojantis J.Deppas dar yra ir pavyzdys jauniesiems aktoriams. Daugelis jaunų aktorių į jį lygiuojasi, trokšta tokios pačios karjeros.

Dėl vaidmenų jis ne kartą keitė išvaizdą: priaugo ar numetė svorio, užsiaugino ar nusikirpo plaukus bei barzdą, keitė aprangos stilių... Per 30 aktorystės metų J.Deppas spėjo pabūti bet kuo, pradedant fikciniais veikėjais, užbaigiant itin tikroviškais, visą pasaulį užkariavusiais herojais.

Portalo lrytas.lt skaitytojams siūlome prisiminti J.Deppą karjeros pradžioje, kai jis buvo dvidešimtmetis vaikinas, ir dabar. Per kelis dešimtmečius J.Deppas visai neprarado žavesio. Priešingai, kaip sakoma patarlėje, vyras kaip geras vynas – su amžiumi tik gerėja.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.