K.Kardashian ir K.Westas vestuves atšoks su 1,6 tūkst. svečių

Hiphopo žvaigždė Kanye Westas ir realybės televizijos persona Kim Kardashian šeštadienį turi susituokti pilyje netoli Paryžiaus, o paskui nuvyks į Florenciją, kur jų šventės planai ne vieną gerokai nustebino, pranešė Italijos žiniasklaida.

Maždaug 1,6 tūkst. svečių buvo pakviesti į renesansinę Jusė pilį į pietvakarius nuo Paryžiaus, kur gegužės 24 dieną įvyks Kanye ir Kim vestuvių ceremonija<br>Scanpix nuotr.
Maždaug 1,6 tūkst. svečių buvo pakviesti į renesansinę Jusė pilį į pietvakarius nuo Paryžiaus, kur gegužės 24 dieną įvyks Kanye ir Kim vestuvių ceremonija<br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

May 18, 2014, 7:39 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 7:26 PM

Maždaug 1,6 tūkst. svečių buvo pakviesti į renesansinę Jusė pilį į pietvakarius nuo Paryžiaus, kur gegužės 24 dieną įvyks vestuvių ceremonija, pranešė Florencijos laikraštis „la Nazione“.

Iš ten įžymybių pora su svečiais nuvyks į Florenciją, kur vestuvių pokyliui išsinuomojo 16-ojo amžiaus Belvederės fortą.

Anksčiau buvo pranešama, kad pora tuoksis Florencijoje.

Florencijos rotušės atstovas šią savaitę sakė, kad pinigai, gauti už Medici šeimos pastatytą tvirtovę, kuri dabar naudojama parodoms, nuomą, – kaip pranešama, 300 tūkst. eurų – bus panaudoti miesto projektams finansuoti.

Tačiau kai kurie vietos gyventojai nėra patenkinti tuo, kad pora perims vieną gražiausių Florencijos paminklų, kurio pilnas pavadinimas yra Švč.Marijos tvirtovė San Džordžo del Belvederėje.

Aistras dar labiau pakurstė 14-ojo amžiaus freskomis išpuoštos Ispanų koplyčios išnuomojimas banko „JP Morgan“ pietums.

Opozicijos kandidatas būsimuose vietos valdžios rinkimuose Achille Totaro sakė, jog tai prilygsta „Florencijos paminklų išpardavimui, o prieš isteblišmentą nukreiptas „Penkių žvaigždučių judėjimas“ paragino „labiau gerbti miesto lobius“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.