P.Anderson - apie iškrypėlę auklę ir grupinį išprievartavimą

Televizijos serialo „Gelbėtojai“ žvaigždė Pamela Anderson (46 m.) šokiravo savo garsius bičiulius, atviraudama apie savo seksualinį gyvenimą. Per gyvūnų globos fondo „The Pamela Anderson Foundation“ atidarymą aktorė prisipažino, kad ne kartą buvo išprievartauta.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-05-18 13:51, atnaujinta 2018-02-13 19:44

Pirmą kartą P.Anderson seksualiai išnaudojo, kai jai buvo vos šešeri. Kai Pamelai suėjo 12 metų, ją pirmą kartą išprievartavo. Po kelių metų ją prievartavo keli vaikinai vienu metu.

„Mano vaikystė nebuvo lengva. Nepaisant to, kad turėjau mylinčius tėvus, kai buvau šešerių, auklė mane seksualiai išnaudojo. Ji lietė mano intymias vietas“, - 200 vakarėlio svečių atsivėrė P.Anderson.

Erotinio žurnalo „Playboy“ žvaigždė pridūrė, kad tai ne vienintelis kartas, kai ja kažkas seksualiai pasinaudojo.

„Kartą aš nuėjau į draugės vaikino namus. Jo vyresnysis brolis nusprendė išmokyti mane žaisti nardais. Po jų sekė nugaros masažas, o po jo – išprievartavimas. Tai buvo pirmoji mano heteroseksualių santykių patirtis.

Tuo metu jis buvo 25 metų, o man buvo 12 metų“, - šiek tiek drebančiu balsu kalbėjo P.Anderson.

Šiuo atžvilgiu, jos paauglystė taip pat nebuvo labai laiminga. Pamela atviravo, kad vaikinas, su kuriuo ji susitikinėjo mokykloje, ją įskaudino dar labiau.

„Jis nusprendė, kad bus linksma, jei jis su šešiais draugais mane išprievartaus. Aš norėjau pranykti nuo žemės paviršiaus“, - tęsė Pamela.

Šia vieša išpažintimi aktorė paaiškino, kodėl įsteigė gyvūnų globos fondą. Svarbiausiais gyvenimo metais žmonės ją tik skaudino. Užtat gyvūnai jai niekada nepadarė nieko blogo.

„Man buvo sunku pasitikėti žmonėmis. Mano tėvai bandė mane apsaugoti, bet man pasaulis nebuvo saugi, draugiška vieta. Mano tėtis buvo alkoholikas, mama dirbo dviejuose darbuose. Mano mama nuolat verkdavo, o tėtis ne kasdien grįždavo namo.

Mane išgelbėjo tik meilė gyvūnams. Ji mane aplankė pačiu natūraliausiu būdu. Medžiai su manimi kalbėjosi. Aš esu ištikima gyvūnų karalystei ir skiriu savo gyvenimą apsaugoti ją ir tik ją.

Aš meldžiausi banginiams, įbridusi į vandenyną. Jie buvo vieninteliai mano tikri draugai tol, kol susilaukiau vaikų“, - patikino P.Anderson.

Gyvūnų globos fondo atidaryme Kanuose dalyvavusios garsenybės susižavėjo aktorės atvirumu ir drąsa. Pamelos skaudi patirtis visiems jų iki šiol buvo nežinoma. Apie išprievartavimą nežinojo net gera P.Anderson bičiulė dizainerė Vivienne Westwood.

„Aš pažįstu Pamelą jau daug metų ir mes esame tikrai artimos, tačiau net nenumaniau, ką jai teko patirti“, - kalbėjo garsi dizainerė.

Pamelos atvirumas nenuėjo veltui. Vien per atidarymo vakarėlį jos gyvūnų globos fondui paaukota daugiau nei 150 tūkst. JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.