M.Kerr neigia gandus, kad O.Bloomas turi naują mylimąją

Užsienio žiniasklaidoje pasklidus kalboms apie tai, kad gražuolis Holivudo aktorius Orlando Bloomas susitikinėja su britų manekene Laura Paine, buvusi aktoriaus žmona Miranda Kerr suskubo paneigti bet kokias kalbas apie romantinį ryšį tarp jos sūnaus tėvo ir tariamos jo širdies damos.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 20, 2014, 11:18 PM, atnaujinta Feb 13, 2018, 5:19 PM

„Jie tėra draugai, kurie bičiuliaujasi jau ilgą laiką. Mes su Orlandu kalbėjome šia tema, tiesą sakant, kalbamės kiekvieną dieną“, – teigia M.Kerr.

Buvęs „Victoria's Secret“ angelas taip pat pridūrė, kad tokio pobūdžio nesusipratimai – dažnas atvejis jos pačios gyvenime. Manekenė teigia, kad net ir pats nekalčiausias susitikimas su geru draugu gali pakurstyti kalbas apie įsiplieskusią meilę.

„Žiniasklaida bando supiršti mane su vyrais, su kuriais aš palaikau tiesiog šiltus, draugiškus santykius. Bet aš dėl to nepergyvenu, juk mano artimieji žino, kaip yra iš tikrųjų.

Kadaise buvo pasklidę gandai, kad susitikinėju su Bradu Pittu, su kuriuo, beje, kalbėjau tik vieną kartą gyvenime“, – per interviu su „MailOnline“ pašmaikštavo M.Kerr.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.