Conchitos Wurst vyras - „boileskos“ šokėjas

Prancūzas Jacques’as Patriaque’as šiomis dienomis sulaukia tiek dėmesio ir naujų gerbėjų feisbuke, kiek niekada anksčiau. Mat šį vaikiną savo vyru vadina „Eurovizijos“ laimėtoja Conchita Wurst.

J.Patriaque'as ir Conchita - laiminga pora.
J.Patriaque'as ir Conchita - laiminga pora.
Daugiau nuotraukų (1)

Ramūnas Zilnys

May 21, 2014, 7:22 AM, atnaujinta Feb 13, 2018, 5:14 PM

Tiesa, nenusakomo amžiaus jaunuolis yra būtent barzdotosios deivės Conchitos Wurst, o ne austrų dainininko Thomo Neuwirtho, vaidinančio šį personažą, vyras.

Bet ir „Eurovizijos“ čempionė Conchita Wurst Jacques’ą vyru vadina tik simboliškai, nes jie iš tikrųjų nėra susituokę. Jau susipainiojote? Nieko nuostabaus. Visas 25-erių Conchitos Wurst gyvenimas atrodo panašus į sudėtingą mįslę.

Daina „Rise Like A Phoenix“ Europos simpatijas užkariavęs Conchitos Wurst personažas – moteris, neva gimusi Kolumbijoje. Prieš keletą metų Paryžiuje ji sutiko žavų šokėją Jacques’ą, o prieš trejus metus už jo ištekėjo Vienos kokteilių bare.

Socialiniuose tinkluose galima rasti nuotraukų, kuriose fraku pasipuošęs Jacques’as ir balta suknele pasidabinusi Conchita po ceremonijos mėgaujasi bučiniu.

Nuo tada pora gyvena kartu, iš balkono mėgaujasi vaizdais į Austrijos sostinės centrą, turi sūkurinę vonią po atviru dangumi ir tiesiog negali atsidžiaugti vienas kito draugija.

Jacques’as „žmoną“ dažnai lydi į įvairius renginius, o Conchita mielai lanko šokio pasirodymus, kuriuose dalyvauja jos mylimasis.

Visa tai – graži istorija, įamžinta interviu keliems Austrijos žurnalams.

Tačiau, pasirodo, ši karšta meilė, kaip ir daug kas Th.Neuwirtho gyvenime, tėra žaidimas.

Pasibaigus „Eurovizijai“ laimėtoją užgriuvo tiek daug klausimų, kad Conchita neapsikentusi paaiškino, kas ir kaip iš tiesų yra.

„Jacques’as – tiesiog labai geras mano bičiulis. Jis – Conchitos vyras. Bet ne mano“, – kad tariama santuoka tėra vaidyba ir triukas, patikino Th.Neuwirthas.

„Euroviziją“ laimėjęs atlikėjas turi mylimąjį, tačiau pastarasis nori išsaugoti privatumą ir nesiafišuoja.

J.Patriaque’ui tai, žinoma, nė motais. Vyriškis gali džiaugtis reklama, kurią jam suteikė „mylimosios“ pergalė.

Dar prieš porą mėnesių apie jį žinojo tik būrelis austrų, kurie domisi gėjų klubuose vykstančiomis šou programomis, o dabar viskas kitaip. Jacques’as sulaukė pasiūlymų koncertuoti Niujorke ir Londone. Taip, būtent koncertuoti. Mat Conchitos „išrinktasis“ – irgi atlikėjas. Tiesa, ne muzikos, bet šokių. Tačiau tuos šokius jis pats vadina ypatingais.

Iš dalies jis teisus. Pasaulis puikiai žino burleskos šokius, kuriuos šoka Dita Von Teese, o Lietuvoje kiek komiškai juos bandė populiarinti Eglija Vaitkevičė.

Jacques’as šoka kažką panašaus – užsimaukšlinęs jūreivio kepurę ir apsitempęs gundančiais apatiniais, trypia Vienos klubų scenose.

Kadangi burleską šokantys vyrai – šiek tiek neįprasta, šis žanras turi atskirą pavadinimą.

Tai, ką atlieka, Jacques’as išdidžiai vadina „boileska“. Pavadinimas kilęs nuo angliško žodžio „boy“, reiškiančio berniuką ar vaikiną.

Šiuos šokius J.Patriaque’as pradėjo šokti 2010-aisiais burleskos žvaigždės Kitty Willenbruch kabarete.

Po poros metų jis jau dalyvavo „boileskos“ festivaliuose Niujorke ir Stokholme, filmavosi televizijoje.

Pernai Jacques’as įgyvendino savo svajonę – surengė pirmąjį „boileskos“ festivalį Vienoje ir tapo jo direktoriumi.

Gegužės pabaigoje festivalis vėl įvyks – ir šįkart į jį nebus lengva įsigyti bilietą.

Mat jau paskelbta, kad būtent šiame renginyje du vakarus scenoje pasirodys Conchita Wurst, – tai bus pasirodymai, kuriuose barzdotoji deivė atšvęs „eurovizinę“ pergalę ir padėkos už palaikymą.

Jacques’as gali džiūgauti – „mylimoji“ jo nepamiršo ir maudydamasi šlovės spinduliuose, kai sveikinimus Conchitai siunčia Cher, Robbie Williamsas, Eltonas Johnas ir Lady Gaga.

Ir tada jau visai nesvarbu, kokia ta meilė – tikra ar suvaidinta. „Eurovizijos“ šlovės spindesio pakaks dviem barzdočiams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Gruzija atmetė prezidentės veto. Kas toliau?